Tornado Rafting yorumlar

Tornado Rafting yakın Pelitdibi, Karabük, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Bozyaka, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 393 09 44
  • Web sitesi: tornadorafting.com
  • Enlem, Boylam: 37.1253649, 31.2069829

Tornado Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tornado Rafting yorumlar

I had an absolutely incredible experience with Tornado Rafting! The adventure was exhilarating, and the guides were top-notch. Dominica, our guide, was truly exceptional. Her knowledge, skills, and friendly demeanor added a special touch to … Daha fazla

Great experience. Unforgettable fun. I give 5⭐️because of the amazing team of Captains who covers for any negative point. Big thanks to Omar and Abubaker and all their teammates for being always positive, fun and diligent at the same … Daha fazla

Köprülü kanyonda bulunan tornado rafting şirketine kano yapmaya geldik. Adrenalin ve heyecan severler için birebir kesinlikle herkesin buraya gelmesini tavsiye ediyorum. Şirketin sahibi bekir bey çok ilgili ve iyiydi. Sağolsun baya yardımcı … Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Tornado Rafting şirketiyle inanılmaz bir deneyim yaşadım! Macera doluydu ve rehberler birinci sınıftı. Dominica, bizim rehberimiz, gerçekten olağanüstüydü. Bilgisi, becerileri ve dostane tavrı özel bir dokunuş kattı.

2023-09-24 Ahmet

Harika bir deneyim. Unutulmaz eğlence. Olumsuz bir nokta için her zaman olumlu olan ve destekleyen harika bir kaptan ekibine 5 Yıldız veriyorum. Omar ve Abubaker ve tüm takım arkadaşlarına her zaman pozitif, eğlenceli ve özverili olmaları için teşekkürler.

2023-09-24 Mehmet

Köprülü kanyonda bulunan tornado rafting şirketine kano yapmaya geldik. Adrenalin ve heyecan severler için birebir kesinlikle herkesin buraya gelmesini tavsiye ediyorum. Şirketin sahibi Bekir bey çok ilgili ve iyiydi. Sağolsun baya yardımcı oldu.

2023-10-09 Feyza

Tornado Rafting harika bir deneyimdi. Rehberler çok deneyimli ve profesyoneldi. Botlarda güvendikleri için her seferinde sıra dışı anlara sahip olmamızı sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Emre

Tornado Rafting'de gerçekten harika bir zaman geçirdik. Rehberler harikaydı ve bizi güvende hissettirdi. Çok eğlendik ve heyecanlandık. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Selma

Tornado Rafting'de rafting yapmak gerçekten harikaydı! Rehberler çok bilgili ve yardımseverdi. Macera dolu bir gün geçirdik ve büyük bir adrenalin patlaması yaşadık.

2023-10-24 Can

Tornado Rafting şirketinden mükemmel bir hizmet aldık. Rehberler harikaydı ve bizi grup olarak bir aile gibi hissettirdiler. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-29 Sevda

Tornado Rafting'de harika bir deneyim yaşadık. Rehberler çok profesyonel ve güvenliğimize önem verdiler. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-11-03 Murat

Tornado Rafting'de muhteşem bir gün geçirdik! Rehberler çok eğlenceli ve yetenekliydi. Ekip büyük bir enerjiyle doluydu ve herkesin iyi bir zaman geçirmesini sağladı.

2023-11-08 Zeynep

Tornado Rafting harika bir deneyimdi. Rehberimiz çok bilgiliydi ve bizi güvende hissettirdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-13 Ayhan

Tornado Rafting'de gerçekten keyifli bir gün geçirdik. Rehberler mükemmel derecede deneyimliydi ve bizi her adımda yönlendirdi. Harika bir macera oldu.

2023-11-18 Aysun

Tornado Rafting'de rafting yapmak harikaydı! Rehberlerimiz çok profesyonel ve eğlenceliydi. Güvenli bir şekilde macera dolu anlar yaşadık. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tornado Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?