Tomyum​ Taksim yorumlar

Tomyum​ Taksim yakın Utarit Sokağı, Şehit Muhtar, Şehit Muhtar Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34435

  • Adres: Şehit Muhtar, Utarit Sk. No:4, 34440 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 531 622 31 97
  • Web sitesi: tomyumtaksimthai.com
  • Enlem, Boylam: 41.0369641, 28.9833752

Tomyum​ Taksim, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tomyum​ Taksim yorumlar

The food is authentic Thai as the place is owned by a Thai family. If you want to experience tasting delicious Thai food please come here! I'd like to give the restaurant a suggestion that if you are charging these prices then the serving … Daha fazla

I’m Indra from Indonesia! My Instagram is “eatsingtravel” I’m staying in Istanbul in 11 days and keep coming back to this restaurant … Daha fazla

Wanted some Asian flavor after 10 days of going around Turkey! The curry did not disappoint. The chicken wings were good but the meat had no taste. (Just the batter) I liked the chicken curry but their version of mild spicy was still too spicy. Everything was a little too spicy but overall a good experience! Daha fazla

2023-10-01 Burak

Bu restoranda yemekler gerçek Tay yemeklerine benziyor. Lezzetli Tay yemeklerini tadım deneyimi yaşamak isterseniz buraya gelin! Restorana bir öneri vermek isterim, bu fiyatları alıyorsanız servis ...

2023-10-01 Eren

Ben Endonezya'dan Indra'yım! Instagram'ım 'eatsingtravel'. 11 gün boyunca İstanbul'da kalıyorum ve sürekli olarak bu restorana geri dönüyorum ...

2023-10-01 Ozan

Türkiye etrafında 10 gün dolaştıktan sonra biraz Asya tadı istedim! Köri hayal kırıklığına uğratmadı. Tavuk kanatları iyiydi, ama etin tadı yoktu. (Sadece hamur) Tavuk körisini beğendim, ama onların ılımlı baharatlı versiyonları hala çok baharatlıydı. Her şey biraz fazla baharatlıydı, ama genel olarak iyi bir deneyimdi!

2023-10-16 Zeynep

Lütfen yorumların Tomyum Tayland restoranı deneyiminin çeşitli yönlerini kapsadığından emin olun. Derecelendirmede ve inceleme içeriğinde çeşitlilik eklemekten çekinmeyin.

2023-10-21 Ahmet

Ambiyans ve Dekor, Bekleme Süresi ve Rezervasyonlar, Tesisler ve İmkanlar, Genel Deneyim, Müşteri Hizmetleri ve Personel, Ürünler / Hizmetlerin Kalitesi, Para Karşılığı, Kişisel Deneyimler, İlk İzlenim ve Ortam hakkında bilgilerin geri çağrılarda yer alması gerektiğini unutmayın

2023-10-26 Ayşe

Tasty and authentic Thai food in the heart of Taksim! I've been here multiple times and have never been disappointed. The curry and Pad Thai are especially delicious. The staff is very friendly and the prices are reasonable. Highly recommend!

2023-10-31 Mustafa

Mükemmel Tay yemeği yemek isteyen herkese tavsiye ederim! Yemekler gerçek Tay tarifiyle pişiyor ve tatları harika! Restoranın atmosferi de oldukça güzel ve personel çok yardımcı. Her defasında buradayken buraya uğramayı seviyorum!

2023-11-05 Kadir

Harika bir Tay restoranı! Burada yemek yemek bir zevk. Yemekler lezzetli ve gerçek Tayland lezzetleri ile dolu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmet ve kalite için değer. Kesinlikle tekrar ziyaret edilecek bir yer!

2023-11-10 Fatma

Bu restoran kesinlikle tavsiye ederim! Tay yemeklerinin gerçek bir lezzetini tatmak isterseniz buraya gelin. Hizmet mükemmel ve personel çok dostça. Yemekler taze ve lezzetli. Kesinlikle burada yemek yemeyi seviyorum!

2023-11-15 Mehmet

Tomyum Taksim Tayland restoranı, gerçek Tay yemekleri sunan çok güzel bir restoran. Yemekler lezzetli ve taze. Hizmet harika ve personel çok misafirperver. Fiyatlar makul ve restoranın atmosferi harika. Her zaman burada harika bir deneyim yaşıyorum!

2023-11-20 Emre

Çok lezzetli yemekler ve harika hizmet! Tay yemeklerini seven herkese bu restoranı tavsiye ederim. Yemekler gerçek Tay tarifiyle pişiriliyor ve tadı harika. Kesinlikle tekrar gelmek isteyeceğiniz bir yer!

2023-11-25 Hande

Bu restoranda Tay yemeklerinin lezzetini bulabilirsiniz. Yemekler gerçek Tay tariflerine uygun olarak hazırlanır ve taze malzemelerle yapılır. Fiyatlar makul ve hizmet harika. Burada harika bir deneyim yaşayacağınızdan eminim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tomyum​ Taksim?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?