Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı yorumlar

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı yakın Tomarza Otogarı, Develi Caddesi, Yavuzselim Mahallesi, Tomarza, Kayseri, Central Anatolia Region, 38900

  • Adres: Yavuzselim mah. Develi cad., 38900 Tomarza/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 352 661 54 05
  • Web sitesi: tomarza.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 38.4467342, 35.7984229

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'ndan çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımsever ve yetenekliler. Benim kişisel deneyimim harikaydı. Harika bir hizmet!

2023-09-19 Mustafa

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'ndan hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi çok yüksek ve çalışanlar son derece profesyoneldi. Genel deneyimim kesinlikle 5 yıldız!

2023-09-19 Fatma

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'na geçen hafta gittim ve çok etkilendim. Ortam ve dekorasyon harika. Çalışanlar son derece duyarlı ve yardımsever. Genel deneyimim harikaydı!

2023-10-04 Mehmet

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'ndan hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Fiyat-Performans oranı mükemmeldi. Çalışanlar çok hızlı ve etkili bir şekilde hizmet verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-14 Ali

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'na gittim ve personel tarafından oldukça hoş karşılandım. Müşteri hizmetleri son derece profesyonel ve yardımseverdi. Genel izlenimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-19 Hülya

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'na hizmet almak için gittim ve personel son derece kibar ve yardımseverdi. Tesisler ve olanaklar kesinlikle mükemmeldi. Genel deneyimim harikaydı!

2023-10-29 Derya

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'na yeni gittim ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim kesinlikle 5 yıldız!

2023-11-08 Zeynep

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'ndan hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar oldukça yardımseverdi. Genel deneyimim kesinlikle 5 yıldız!

2023-11-13 Cem

Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Sosyal Hizmetler Kurumu'na gittim ve personel son derece profesyoneldi. Tesisler ve olanaklar harika. Genel izlenimim oldukça olumlu oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tomarza İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?