Tise Torch yorumlar

Tise Torch yakın Şüheda Caddesi, Şeyhli Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34906

  • Adres: Şeyhli, Şüheda Cd No:17, 34906 Pendik/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 378 40 16
  • Enlem, Boylam: 40.903508, 29.2804487

Tise Torch, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tise Torch yorumlar
2023-09-21 Cem

Kaynak malzemeleri satın almak için Tise Torch'u tercih ettim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da oldukça uygun. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosferi de çok hoş. Mağazada beklemek için güzel bir alan var ve çalışanlar da çok yardımcı oldu. Genel deneyimim çok iyi.

2023-09-21 Ayşe

Tise Torch'ta birkaç kez alışveriş yaptım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek ve fiyatlar da oldukça uygun. Ambiyans ve dekor harika ve mağaza çok temiz ve düzenli. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmadan da hizmet alabiliyorsunuz. Müşteri hizmeti de çok iyiydi ve personel çok nazik. Tise Torch'ta alışveriş yapmaktan çok memnunum.

2023-09-21 Ahmet

Tise Torch'tan aldığım kaynak malzemeleri gerçekten kaliteli ve dayanıklı. Fiyatlar da oldukça uygun ve mağaza rahat bir atmosfere sahip. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Biraz beklemek zorunda kaldım ama genel deneyimim pozitifti. Tise Torch'u tercih etmenizi tavsiye ederim.

2023-10-21 Can

Tise Torch'ta alışveriş yapmak gerçekten keyifli bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da uygun. Mağaza çok hoş bir atmosfere sahip ve beklemek için rahat bir alan var. Müşteri hizmeti de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Burak

Tise Torch'ta alışveriş yapmak oldukça memnuniyet verici. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatları uygun. Mağaza temiz ve düzenli. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Müşteri hizmeti de çok iyi. Tise Torch'u herkese tavsiye ederim.

2023-11-05 Gizem

Tise Torch'ta alışveriş yaparken oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Mağaza hoş bir atmosfere sahip ve personel çok yardımcı oldu. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapma imkanı da vardı. Müşteri hizmeti de mükemmeldi. Genel deneyimim çok iyi.

2023-11-10 Emre

Tise Torch'tan aldığım kaynak malzemeleri oldukça kaliteliydi. Fiyatları da diğer mağazalara göre daha uygun. Mağaza temiz ve düzenli, beklemek için rahat bir alan bulunuyor. Personel çok yardımcı ve müşteri hizmeti de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Derya

Tise Torch'ta alışveriş yapmak harika bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatlar da uygun. Mağaza temiz ve düzenli ve beklemek için güzel bir alan var. Müşteri hizmeti de mükemmeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tise Torch?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?