Time's Coffee Restaurant yorumlar

Time's Coffee Restaurant yakın Times Cafe, Kahramanmaraş Caddesi, Kemerkaya Mahallesi, Trabzon, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61110

  • Adres: Kemerkaya, İpekyolu İş Merkezi, Kahramanmaraş Cd. Kat7, 61200 Trabzon Merkez/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 321 77 11
  • Enlem, Boylam: 41.0058257, 39.7288765

Time's Coffee Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Time's Coffee Restaurant yorumlar

Yemek olarak daha önce köri soslu tavuk yemiştim çok beğenmiştim, bugün et sotenin tadına baktım gayet başarılı 4 yıldır Trabzon'da yediğim en güzel etlerden biri diyebilirim hem de çok doyurucu yanında pilav, soslu patates kızartması, yeşillik, yoğurt ve lavaş sunuyor. Sunumuda gayet şık, yemek rotaniza eklemenizi tavsiye ederim. Daha fazla

Ortamı çok beğendim ancak fiyat yönünden biraz pahalı buldum, biz kahvaltıya gittik. Menüsü diğer mekanlara oranla daha zengindi. Kuymağına ise bayıldım???? …

2023-09-19 Emre

Yemek olarak daha önce köri soslu tavuk yemiştim çok beğenmiştim, bugün et sotenin tadına baktım gayet başarılı 4 yıldır Trabzon'da yediğim en güzel etlerden biri diyebilirim hem de çok doyurucu yanında pilav, soslu patates kızartması, yeşillik, yoğurt ve lavaş sunuyor. Sunumuda gayet şık, yemek rotaniza eklemenizi tavsiye ederim.

2023-09-19 Ayşe

Ortamı çok beğendim ancak fiyat yönünden biraz pahalı buldum, biz kahvaltıya gittik. Menüsü diğer mekanlara oranla daha zengindi. Kuymağına ise bayıldım????.

2023-10-01 Fatma

Ortamı çok beğendim ancak fiyat yönünden biraz pahalı buldum, biz kahvaltıya gittik. Menüsü diğer mekanlara oranla daha zengindi. Kuymağına ise bayıldım????

2023-10-22 Ali

Ortamı çok beğendim ancak fiyat yönünden biraz pahalı buldum, biz kahvaltıya gittik. Menüsü diğer mekanlara oranla daha zengindi. Kuymağına ise bayıldım?????.

2023-11-16 Nazlı

Ortamı çok beğendim ancak fiyat yönünden biraz pahalı buldum, biz kahvaltıya gittik. Menüsü diğer mekanlara oranla daha zengindi. Kuymağına ise bayıldım?????

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Time's Coffee Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?