THY turkish arlines yorumlar

THY turkish arlines yakın Ankara Bulvarı, Esenboğa Mahallesi, Çubuk, Ankara, Central Anatolia Region, 06760

  • Adres: Esenboğa Merkez, 06970 Akyurt/Ankara, Türkiye
  • Web sitesi: turkishairlines.com
  • Enlem, Boylam: 40.130574, 32.9913956

THY turkish arlines, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
THY turkish arlines yorumlar

Uçaklara ve uçmaya aşık herkesi bekleriz.

2023-09-19 Ayşe

THY Türk Hava Yolları ile yaptığım uçuşlardan çok memnun kaldım. Uçaklar oldukça konforlu ve temizdi. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Yiyecek ve içecek servisi de çok iyiydi. Genel olarak çok olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-19 Fatma

THY Türk Hava Yolları'na her uçuşumda aşık oluyorum. Uçaklar çok rahat ve temiz. Personel de çok kibar ve yardımsever. Yiyecek ve içecekler çok lezzetli. En sevdiğim havayolu şirketi!

2023-10-04 Ali

THY Türk Hava Yolları'nda geçirdiğim süre boyunca personel çok ilgiliydi ve her konuda yardımcı oldular. Uçaklar temiz ve konforlu. Yiyecek ve içecek servisi de çok iyiydi. Çok memnun kaldım.

2023-10-09 Aysel

THY Türk Hava Yolları'nın uçaklarında seyahat etmek her zaman keyifli olmuştur. Personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Uçaklar da temiz ve konforlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Hatice

THY Türk Hava Yolları'nda aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Uçaklar konforlu ve temizdi. Personel çok yardımsever ve kibardı. Yiyecek ve içecek servisi de çok iyiydi. Tekrar tercih edeceğim bir şirket.

2023-10-24 Ahmet

THY Türk Hava Yolları'na her uçuşumda hayran kalıyorum. Uçaklar çok rahat ve temiz. Personel de çok profesyonel ve yardımsever. Yiyecek ve içeceklerin kalitesi de çok yüksek. En sevdiğim havayolu şirketi!

2023-11-03 Cem

THY Türk Hava Yolları'nda aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Uçaklar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Yiyecek ve içecek servisi de çok iyiydi. Tekrar tercih edeceğim bir şirket.

2023-11-08 Elif

THY Türk Hava Yolları'yla seyahat etmek her zaman keyifli olmuştur. Personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Uçaklar da temiz ve konforlu. Yiyecek ve içecek servisi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? THY turkish arlines?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?