Three Bells Korean Restaurant Karaoke Bar yorumlar

Three Bells Korean Restaurant Karaoke Bar yakın Three bells, 211 Sokak, Icmeler, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48720

  • Adres: İçmeler, 48720 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 455 49 27
  • Web sitesi: restaurantguru.com
  • Enlem, Boylam: 36.7987764, 28.2283117

Three Bells Korean Restaurant Karaoke Bar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Three Bells Korean Restaurant Karaoke Bar yorumlar

The choices on the menu are Turkish, Korean and English. The prices are very reasonable and everything is fresh and cooked to order. The staff are friendly and efficient, I would recommend this place to anyone visiting Icmeler. Daha fazla

Başka bir mekanda yüzümüze bakmayan garsonlardan sonra bu Mekanın menüsüne bakmak için durduk. Mekanın çalışanları güler yüzle ve gayet kibar şekilde ilgilenince deneyelim dedik. Yemekler gayet güzeldi özellikle sunday dinner iki kişiyi … Daha fazla

2023-10-09 Ayşe

Menüdeki seçenekler Türkçe, Korece ve İngilizce olarak sunuluyor. Fiyatlar oldukça uygun ve her şey taze ve isteğe göre pişiriliyor. Personel dostane ve etkili, Icmeler'e gelen herkese bu yeri öneririm.

2023-10-09 Mustafa

12 Temmuz'da ziyaret ettik ve oldukça sessizdi, genellikle önceki yıllarda hep kalabalık olurdu. Ben her zaman lezzetli olan Kore yemeğini yemeyi seviyorum. İki yaşlı kardeş bizi çocuklarımız küçükken, 90'lardan tanıyordu.

2023-10-09 Deniz

Başka bir mekanda yüzümüze bakmayan garsonlardan sonra bu mekanın menüsüne bakmak için durduk. Mekanın çalışanları güler yüzle ve gayet kibar şekilde ilgilenince denemeye karar verdik. Yemekler gayet güzeldi özellikle sunday dinnerdaki iki kişilik yemek.

2023-11-02 Ayşe

Menü seçeneklerinin farklı olması burayı tercih etmemize neden oldu. İngilizce de konuşan bir arkadaşımız var ve onunla rahatça iletişim kurabildik. Yemeklerin fiyatı da uygun ve lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Hakan

Bu restoranı arkadaşlarımdan duymuştum ve yemeklerinin çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Gerçekten de öyleydi, hem lezzetli hem de porsiyonlar oldukça büyüktü. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-12 Selin

Yemeklerin çeşitliliği ve lezzeti harikaydı. Ayrıca çalışanlar da çok kibardı ve güler yüzlü olarak çok iyi hizmet verdiler. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Mehmet

Burada yemekler çok lezzetli ve porsiyonlar da oldukça büyük. Fiyatlar da gayet uygun. Ayrıca çalışanlar da çok nazik ve ilgili. Tavsiye ederim.

2023-11-22 Seda

Burada yemeklerin lezzeti harika. Ayrıca çalışanlar çok kibar ve saygılı. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-27 Kadir

Yemekler taze ve lezzetliydi. Ayrıca fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar da çok kibardı ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-02 Ece

Burada yemek yemek çok keyifliydi. Hem lezzetli hem de görsel olarak sunumları çok güzeldi. Çalışanlar da çok misafirperver ve yardımseverdi. Tavsiye ederim.

2023-12-07 Murat

Bu restorana çok sık giderim ve her seferinde çok memnun kalırım. Yemeklerin lezzeti süper ve fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar da oldukça ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-12 Emine

Burada yemek yemek her zaman keyifli oluyor. Hem lezzetli hem de sağlıklı seçenekleri var. Özellikle Kore yemeklerini tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar da çok kibar ve yardımsever.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Three Bells Korean Restaurant Karaoke Bar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?