Thera Klinik Fizyoterapi Egzersiz ve Danışmanlık merkezi yorumlar

Thera Klinik Fizyoterapi Egzersiz ve Danışmanlık merkezi yakın Banquet Deluxe, Fırat Caddesi, Ispartakule, Tahtakale Mahallesi, Avcılar, Istanbul, Marmara Region, 34325

  • Enlem, Boylam: 41.0645809, 28.7003705

Thera Klinik Fizyoterapi Egzersiz ve Danışmanlık merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Thera Klinik Fizyoterapi Egzersiz ve Danışmanlık merkezi yorumlar

I’ve been struggling with neck and back pain for years, and have a chronic pain. Doctor Ferit was very helpful in both intensive and muscle manipulation therapy. …

I had pain in my waist and back. I visited many places, but my pain did not decrease. Later, I met my teacher Ferit and Ayşegül in Thera clinic. With the personalized program and manual therapy, my pain in my back and back disappeared. I recommend it to everyone. I wish success t …

I had a 3rd stage meniscus tear in my knee. I had pain and contractions, and it was thanks to thera clinic that I returned to my social life. I would like to thank my teacher Ayşegül and Ferit, who always kept their smiling faces throughout my treatment and continued their inter …

2023-09-22 Ayşe

Yıllardır boyun ve bel ağrısı çekiyorum ve kronik ağrım var. Doktor Ferit, yoğun terapi ve kas manipülasyonu tedavilerinde çok yardımcı oldu.

2023-09-22 Fatma

Bel ve sırtımda ağrı vardı. Birçok yere gittim, ancak ağrım azalmadı. Daha sonra Thera kliniğinde Ferit hocamla ve Ayşegül ile tanıştım. Kişiselleştirilmiş program ve manuel terapi ile belim ve sırtımdaki ağrılarım kayboldu. Herkese tavsiye ediyorum. Başarılar dilerim.

2023-09-22 Ali

Dizimde 3. derece menisküs yırtığı vardı. Ağrı ve kasılmalarım oldu ve sosyal hayatıma geri dönmem Thera kliniğine borçluyum. Tedavim boyunca her zaman gülümseyen yüzlerini koruyan ve arada sırada ilgilendiren öğretmenim Ayşegül ve Ferit'e teşekkür etmek istiyorum.

2023-10-07 Mehmet

Son derece başarılı bir klinik. Tedavim boyunca yapılan uygulamalardan çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve tesisin genel atmosferi sıcak ve rahatlatıcıydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-12 Zeynep

Thera Klinik kesinlikle harika bir yer. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve personel çok dostça ve profesyonelce davrandı. Tedavim boyunca oldukça etkin ve etkili bir hizmet aldım. Kesinlikle yeniden gideceğim.

2023-10-17 Ahmet

Daha önce birkaç fizyoterapi merkezine gitmeme rağmen, Thera Klinik'te aldığım hizmet son derece etkiliydi. Personel çok dostça ve profesyoneldi ve tedavim süresince bana destek oldular. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-22 Aylin

Thera Klinik'te harika bir deneyim yaşadım. Doktor Ferit ve Ayşegül çok uzman ve deneyimliydi ve tedavi sırasında bana çok yardımcı oldular. Tesis temiz ve moderndi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Teşekkür ederim.

2023-10-27 Mustafa

Thera Klinik'teki doktorlar ve fizyoterapistler son derece yetenekli ve profesyonel. Tedavi sürecim boyunca bana yardımcı oldular ve ağrılarımı hafiflettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Emine

Thera Klinik, sağlık hizmetleri konusunda çok başarılı bir merkez. Doktor Ferit'in tedavi yaklaşımı ve Ayşegül'ün uzmanlığı beni çok etkiledi. Ayrıca tesisin genel atmosferi çok rahatlatıcı ve huzurlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Hüseyin

Thera Klinik'te geçirdiğim tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Hem doktor hem de personel son derece profesyonel ve nazikti. Tesisin ortamı rahatlatıcıydı ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-11 Şule

Thera Klinik'te çok güzel bir deneyim yaşadım. Tedavi sürecim boyunca olumlu sonuçlar aldım ve doktor Ferit ve Ayşegül benim her adımda yanımda oldular. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Teşekkür ederim.

2023-11-16 Hasan

Thera Klinik'teki hizmetten çok memnun kaldım. Tedavi sürecim boyunca personel çok yardımcı oldu ve doktor Ferit'in deneyimi ve uzmanlığından çok etkilendim. Tesisin genel atmosferi çok rahatlatıcı ve sakin. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Thera Klinik Fizyoterapi Egzersiz ve Danışmanlık merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?