Thai Style Food yorumlar

Thai Style Food yakın Akasya Cafe ve Kebap, Adnan Menderes Vatan Boulevard, Molla Gürani Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34093

  • Adres: Aksaray, Akasya Cafe Üst Kat, Molla Gürani Mah, Adnan Menderes Blv. 39/A, 34093 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 551 090 36 28
  • Enlem, Boylam: 41.0134073, 28.9446881

Thai Style Food, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Thai Style Food yorumlar

As soon as I walked through the doors of Thai Style Food, I was hit with the intoxicating aroma of lemongrass, ginger, and other herbs and spices. It was clear right away that this was going to be an authentic Thai dining experience. … Daha fazla

Çok doğal bir ortam çalışanlar çok sıcak ve güleryüzlü yemeklere gelince kız arkadaşım orjinal tay kendisi çok beğendiğini söyledi tabi ki bende tadına baktım sosları harika istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz Fix menü ve çok uygun diğer Tayland restoranında bir tabak yemek fiyatına tavsiye ediyorum Daha fazla

2023-10-03 Merve

As soon as I walked through the doors of Thai Style Food, I was hit with the intoxicating aroma of lemongrass, ginger, and other herbs and spices. It was clear right away that this was going to be an authentic Thai dining experience.

2023-10-03 Dilara

Çok doğal bir ortam çalışanlar çok sıcak ve güleryüzlü yemeklere gelince kız arkadaşım orjinal tay kendisi çok beğendiğini söyledi tabi ki bende tadına baktım sosları harika istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz Fix menü ve çok uygun diğer Tayland restoranında bir tabak yemek fiyatına tavsiye ediyorum

2023-10-07 Selin

Ortam çok hoş, çalışanlar güler yüzlü. Yemekler gerçekten orijinal ve lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Elif

Thai Style Food'a gittiğimde kapıdan içeri girer girmez limon otu, zencefil ve diğer otlar ve baharatların sarhoş edici aromasıyla karşılaştım. Hemen anladım ki bu gerçek bir Tay yemeği deneyimi olacak.

2023-10-27 Buse

Çok güzel bir ortam, çalışanlar çok cana yakın ve güleryüzlü. Yemeklere gelince, arkadaşım Tay orijinalini çok sevdi, tabii ki ben de tadına baktım, soslar harika, istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Fixed menü de çok uygun fiyatlı. Diğer Tayland restoranlarındaki bir tabağa vereceğiniz paraya tavsiye ediyorum.

2023-11-01 Gökçe

Mükemmel bir deneyimdi. Yemekler taze ve lezzetliydi, servis hızlı ve personel çok yardımseverdi. Atmosfer de çok otantik ve rahattı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-11 Selma

Çalışanlar çok sıcak ve misafirperver, yemekler muhteşem. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Ali

Yemekler gerçekten mükemmeldi, tam bir Tay lezzeti. Hizmet de çok iyiydi, çalışanlar çok ilgiliydi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-21 Ayşe

Ortam çok rahat ve samimi, çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Yemekler gerçekten harikaydı, otantik tayland lezzetini aldım. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Can

Çok güzel bir ortam, çalışanlar çok içten ve tatlı. Yemekler gerçekten otantik, soslarınız ve çeşitli yemeklerinizden istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Fiyatlar da çok uygun, diğer Tayland restoranlarına göre daha ekonomik. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Thai Style Food?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?