Tepe Pharmaceutical Warehouse A.Ş yorumlar

Tepe Pharmaceutical Warehouse A.Ş yakın Huzurevleri Mahallesi, Çukurova, Adana, Mediterranean Region, 01170

  • Adres: Huzurevleri, özemek apt, 77218. Sk. 1/A, 01360 Çukurova/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 239 01 23
  • Web sitesi: tepeeczadeposu.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.0468649, 35.272838

Tepe Pharmaceutical Warehouse A.Ş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tepe Pharmaceutical Warehouse A.Ş yorumlar
2023-09-22 Ahmet

Çok memnun kaldım, müşteri hizmetleri ilgili ve profesyoneldi. İlaçların kalitesi çok iyiydi ve genel deneyimim olumluydu. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Paranın karşılığına değer bir deneyimdi. Tesisler ve olanaklar temiz ve düzenliydi. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-22 Fatma

Tepe İlaçları'ndan çok memnunum. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve ilaçların kalitesi mükemmel. Genel deneyimim harikaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Fiyatlar uygun ve tesisler temiz ve modern. İlk izlenimim çok pozitifti ve atmosfer harikaydı. Kesinlikle burayı tavsiye ederim.

2023-10-12 Ali

Tepe İlaçları'ndaki deneyimim oldukça iyiydi. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve ilaçların kalitesi mükemmeldi. Genel olarak memnun kaldım ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar uygun ve tesisler temiz ve modern. İlk izlenimim olumlu ve atmosfer hoştu. Tavsiye ederim.

2023-10-22 Zeynep

Tepe İlaçları'ndan oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmetleri harikaydı ve ilaçların kalitesi çok iyiydi. Genel deneyimim oldukça olumluydu ve bekleme süresi çok kısaydı. Rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Paranın karşılığına değer bir deneyimdi ve tesisler temiz ve moderndi. İlk izlenimim çok olumlu ve atmosfer harikaydı. Bilhassa tavsiye ederim.

2023-10-27 Ömer

Genel olarak olumlu bir deneyimim oldu. Müşteri hizmetleri iyiydi ve ilaçların kalitesi orta seviyede. Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar ortalama ve tesisler temizdi. İlk izlenimim olumlu ve atmosfer sıradan. Tavsiye edilebilir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tepe Pharmaceutical Warehouse A.Ş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?