Tennis Istanbul | Tenis Kursu, Spor Ajansı, Tenis Mağazası yorumlar

Tennis Istanbul | Tenis Kursu, Spor Ajansı, Tenis Mağazası yakın Poligon Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34460

  • Enlem, Boylam: 41.117345, 29.040663

Tennis Istanbul | Tenis Kursu, Spor Ajansı, Tenis Mağazası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tennis Istanbul | Tenis Kursu, Spor Ajansı, Tenis Mağazası yorumlar

It was the first time I participated in such a tournament professionally. The team was very involved. Planning was great. I had so much fun. As a company, w …

I would like to thank everyone who contributed to Alican Seren. It was a very enjoyable tournament. We're looking forwar …

I bought towels and t-shirts from the online store, I was very satisfied, the fabric and texture were quite nice, well done, we will visit …

2023-09-21 Ayşe

İlk defa böyle profesyonel bir turnuvaya katılıyordum. Ekip çok ilgiliydi. Planlama harikaydı. Çok eğlendim. Bir şirket olarak çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.

2023-09-21 Ferhat

Alican Seren'e katkıda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Çok keyifli bir turnuva oldu. Daha iyi organizasyonlar için daha nice turnuvalarda buluşmak üzere...

2023-09-21 Mehmet

Online mağazadan havlu ve tişört aldım, çok memnun kaldım, kumaş ve dokusu oldukça güzeldi, elinize sağlık, tekrar ziyaret edeceğiz...

2023-10-06 Deniz

Tenis dersleri alıyorum ve çok memnunum. Eğitmenler çok profesyonel ve ilgili. Tesisler ve olanaklar da çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Ahmet

Kurumunuzla çalışmaktan çok memnun kaldık. Etkinliklerinizi ve turnuvalarınızı özlemekteyiz. Başarılarınızın devamını dilerim.

2023-10-16 Gizem

Tenis kurslarına gidiyorum ve gerçekten çok keyif alıyorum. Eğitmenler çok sabırlı ve motive edici. Ortam da çok güzel. Teşekkür ederim.

2023-10-21 Emre

Kulübünüzdeki bir turnuvaya katıldım ve çok memnun kaldım. Organizasyon mükemmeldi. Katılımcılarla tanışmak ve rekabet etmek çok eğlenceliydi.

2023-10-26 Nur

Kulüp binası çok temiz ve düzenli. Personel çok yardımcı ve güleryüzlü. Tenis mağazasındaki ürünler de kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Ebru

Kulüp atmosferi çok güzel. Tenis oynamak için harika bir yer. Etkinlikler ve turnuvalar da çok eğlenceli. Güzel anılar biriktiriyorum.

2023-11-05 Cem

Kulübe telefondan rezervasyon yaptırdım. Çok hızlı ve kolay bir şekilde rezervasyonumu gerçekleştirdim. Hizmetten çok memnun kaldım.

2023-11-10 Elif

Tenis kursuna katıldım ve kursa başladığım günden beri çok ilerleme kaydettim. Eğitmenler çok profesyonel ve sabırlı. Harika bir deneyim oldu.

2023-11-15 Umut

Kulübünüzdeki etkinliklere katıldım ve gerçekten eğlendim. Organizasyonlar çok iyi ve kaliteli. Etkinlikler için teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tennis Istanbul | Tenis Kursu, Spor Ajansı, Tenis Mağazası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?