Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım A.Ş. yorumlar

Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım A.Ş. yakın TemSA Motorlu Araçlar, 2/1, E-5, Küçük Çamlıca Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34662

  • Adres: Küçük Çamlıca, Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:47, 34696 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 939 50 00
  • Web sitesi: mitsubishi-motors.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0204068, 29.0508567

Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım A.Ş. yorumlar

34 VA 9356 PLAKALI MITSUBISHI EVO X SAHİBİYİM BASINEKSPRES YOL ÜZERİNDEKİ YILDIZLAR MITSUBISHI SERVİS MÜDÜRÜNDEN YEDEK PARCAYA BOYACISINDAN TUTUN ÇAYCISINA KADAR GÖSTERDİKLERİ ILGİ VE ALAKAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SERVİSLE BİR İŞİM OLMADİGI … Daha fazla

2023-09-25 Enes

Kendi ticari aracımı satıp, mitsubishi asx 2019 marka sıfır arac için Tekirdağ distribitörünü gördüğüm ilan üzerine aradım.. Korona virüs sebebinden dolayı İstanbul dışına çıkamadığımı, aracı bana yollama şansı olup olmadığını sordum. İlgili müşteri temsilcisi, aracın anlaşmalı olduğu nakliye firması üzerinden bana ulaşacağını ve aracı teslim edeceğini söyledi. Bende gerekli ödemeyi gerçekleştirdim. Arkasından 2 gün geçti aracım bana 10 üzerinden 7-8 bilemedin 9 ayarında teslim edildi. Hiçbir sıkıntısı yok, hala hayal meyal hatırlıyorum o gün.

2023-09-25 Emre

34 VA 9356 PLAKALI MITSUBISHI EVO X SAHİBİYİM BASINEKSPRES YOL ÜZERİNDEKİ YILDIZLAR MITSUBISHI SERVİS MÜDÜRÜNDEN YEDEK PARCAYA BOYACISINDAN TUTUN ÇAYCISINA KADAR GÖSTERDİKLERİ ILGİ VE ALAKAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SERVİSLE BİR İŞİM OLMADİGI HALDE BİLEREK ALAN KİŞİ OLMAMA RAĞMEN HER ZAMAN HALİMSEL DAVRANMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM BİZE GÖSTERDİGİNİZ ILGI ALAKA İÇİN

2023-10-10 Mustafa

The Mitsubishi Bayii dealership in Tekirdağ is a top-notch establishment. The staff is incredibly knowledgeable and helpful, and they go above and beyond to assist their customers. The facilities are clean and well-maintained, creating an inviting atmosphere. I recently purchased a Mitsubishi ASX 2019 from them, and I couldn't be happier with my vehicle. Their customer service is unmatched, and the after-sales service has been exceptional. I highly recommend them.

2023-10-15 Zeynep

Bir süredir Mitsubishi marka araç kullanıyorum ve Tekirdağ distribitörünü tercih ediyorum. Her seferinde harika bir deneyim yaşıyorum. Servis personeli çok profesyonel ve yardımsever. Aracımın bakımlarını düzenli olarak orada yaptırıyorum ve her seferinde mükemmel bir hizmet alıyorum. Ayrıca, satış ekibi de çok ilgili ve güler yüzlü. Mitsubishi Bayii'nin kalitesi ve müşteri odaklı yaklaşımı beni her zaman memnun ediyor.

2023-10-20 Mehmet

Mitsubishi Bayii'nin hizmetinden oldukça memnunum. Personel çok yardımsever ve müşteri odaklı. Özellikle servis bölümünde gösterdikleri ilgi ve titizlik beni her seferinde etkiliyor. Aracımı her götürdüğümde gerekli bakımlar zamanında ve düzgün bir şekilde yapılıyor. Ayrıca, bekleme alanı da oldukça rahat ve konforlu. Mitsubishi Bayii'nden aldığım ürün ve hizmetin kalitesi beni her zaman tatmin ediyor.

2023-10-30 Ahmet

Mitsubishi Bayii'nde araç satın aldığımda oldukça memnun kaldım. Satış temsilcisi çok başarılıydı ve bana doğru aracı seçmem konusunda yardımcı oldu. Fiyat/performans açısından oldukça memnunum ve aracımın kalitesi mükemmel. Ayrıca, servis sonrası hizmetleri de oldukça başarılı. Mitsubishi Bayii'nin müşterilerine verdiği değer beni her zaman etkiliyor.

2023-11-04 Meltem

Mitsubishi Bayii'nden araç almak için gittiğimde oldukça iyi karşılandım. Personel çok yardımseverdi ve aradığım araç hakkında tüm detayları bana anlattılar. Satış süreci oldukça hızlı ve sorunsuzdu. Aracımla ilgili yaşadığım bir sorunda da hemen destek verdiler ve problemi çözdüler. O yüzden Mitsubishi Bayii'nden aldığım hizmetten çok memnunum.

2023-11-09 Selim

Servis hizmetlerinden oldukça memnunum. Yıllardır aracımı Mitsubishi Bayii'ne götürüyorum ve her seferinde iyi bir hizmet alıyorum. Personel çok profesyonel ve uzman. Aracımın bakımları düzenli olarak yapıldığı için hiçbir sorun yaşamıyorum. Ayrıca, bekleme alanı da oldukça rahat. Mitsubishi Bayii'nin servis hizmetlerini kesinlikle öneriyorum.

2023-11-14 Seda

Araç alım sürecim oldukça sorunsuz ve hızlı geçti. Mitsubishi Bayii'nin satış temsilcisi, tüm detayları bana anlattı ve doğru aracı seçmem konusunda yardımcı oldu. Aracımı aldığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım ve kalitesinden çok memnunum. Satış sonrası hizmetleri de oldukça iyi. Kısacası, Mitsubishi Bayii'nden aldığım hizmetten çok memnunum.

2023-11-19 Murat

Yıllardır Mitsubishi Bayii müşterisiyim ve her seferinde memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Aracımla ilgili herhangi bir problem yaşadığımda hemen destek veriyorlar ve sorunu çözüyorlar. Ayrıca, bekleme alanı oldukça konforlu ve rahat. Mitsubishi Bayii'nde geçirdiğim her deneyimden çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?