Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi yorumlar

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi yakın İnce Minare Sokak, İhsaniye Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42200

  • Enlem, Boylam: 37.8721687, 32.4894787

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi yorumlar

super

Tempo driving school owes its success to the determination of our teacher seher, her regular work and always her vision

I was very pleased. I took driving lessons from Faruk teacher and passed the driving test on my first try.

2023-09-26 Seher

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nde eğitim aldım ve çok memnun kaldım. Öğretmenim Faruk hoca beni çok iyi eğitti ve sürücü belgesi sınavında ilk denememde başarılı oldum.

2023-09-26 Can

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nde eğitim almak gerçekten harikaydı. Öğretmenim Seher hanımın dediklerini dikkate alarak harika bir sürücü olma yolunda ilerledim. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nde başladığım sürücü eğitimimden çok memnun kaldım. Öğretmenler çok işlerine sadıktı ve her zaman destekçimiz oldular. Tavsiye ederim.

2023-10-11 Emre

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'ne gidip sürücü belgesi eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Öğretmenim Seher hanım çok disiplinli ve düzenli bir şekilde eğitimler veriyordu. Teşekkürler Tempo.

2023-10-16 Fatma

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nde aldığım sürücü belgesi eğitiminden çok memnun kaldım. Öğretmenim Faruk beye teşekkür ederim. Başarılı bir sürücü olma yolunda büyük bir adım attım.

2023-10-21 Ahmet

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Seher hoca gerçekten müthiş bir öğretmen. Sınavda başarılı oldum ve minibus ehliyetimi aldım.

2023-10-26 Selin

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nden aldığım sürücü belgesi eğitiminden çok memnun kaldım. Öğretmenim Seher hoca her zaman anlayışlı ve sabırlıydı. Tavsiye ederim.

2023-10-31 Murat

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nin sürücü belgesi eğitimi gerçekten kaliteliydi. Öğretmenim Faruk beye teşekkür ediyorum. Her zaman destekçimiz oldu ve sınavda başarılı oldum.

2023-11-05 Esra

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nde sürücü belgesi eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Öğretmenim Seher hanım sakinliği ve bilgisiyle her zaman bize güven verdi. Çok teşekkür ederim.

2023-11-10 Deniz

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nden aldığım sürücü belgesi eğitiminden çok memnun kaldım. Öğretmenim Faruk bey çok sabırlı ve anlayışlıydı. Her zaman yardımcı oldu. Teşekkürler Tempo.

2023-11-15 Nil

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Öğretmenim Seher hoca her dersimize disiplinle hazırlanıyor ve bize büyük bir özgüven kazandırıyor. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Mehmet

Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi'nin eğitiminden çok memnun kaldım. Öğretmenim Faruk bey bize her konuda yardımcı oldu ve sınavda başarılı olduk. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Zafer Şubesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?