Teleferik Aile Çay Bahçesi yorumlar

Teleferik Aile Çay Bahçesi yakın Teleferik Kır Bahçesi, Sakarya Caddesi, Teleferik Mahallesi, Balçova, Izmir, Aegean Region, 35330

  • Adres: Teleferik Mahallesi Sakarya Cad, Ejder Sk. No:4, 35330 Balçova, Türkiye
  • Telefon: +90 232 277 45 42
  • Web sitesi: kiziltug.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.3872889, 27.0435419

Teleferik Aile Çay Bahçesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Teleferik Aile Çay Bahçesi yorumlar

! Teleferiğin aşağısında kalıyor içinde değil. Atmosferi gayet güzel ancak kahvaltısında fiyatı hak etmesi için birkaç çeşit daha arıyorsunuz. Bahçe ortamı olduğundan normal olarak çok fazla böcek oluyor. Servis ise hızlıydı. Daha fazla

Gözlemesiyle meşhur olan yer, kahvaltısı da mevcut. Slow food diyebileceğimi ürünler yemekler satıyorlar. Ortam ferah ve geniş, çalışanlar gayet sıcakkanlı yardımsever, servis hızı ortalama. Otopark sorunu mevcut, patatesli ve kıymalı … Daha fazla

2023-10-01 Ayşe Nur

Gözlemesiyle meşhur olan yer, kahvaltısı da mevcut. Slow food diyebileceğimi ürünler yemekler satıyorlar. Ortam ferah ve geniş, çalışanlar gayet sıcakkanlı yardımsever, servis hızı ortalama. Otopark sorunu mevcut, patatesli ve kıymalı gözleme deneyin derim.

2023-10-16 Fatih Arslan

İyi bir kahvaltı ya da öğle yemeği yapabileceğiniz hoş bir yer.Hizmet güler yüzlü,lokasyon güzel

2023-10-21 Elif Nur

Burası ailecek gidilebilecek güzel yerlerden birisi. İnsanın sevdikleriyle takılabileceği bir mekan görüntüsüne sahip. İç açıcı renklere ve kaliteli sunumlar yapılmış, çok hoş bir yer. Muhteşem manzaraya karşı çayınızı yudumlamanızı tavsiye ederim.

2023-10-26 Sedef Ada

Çay bahçesi olmasına rağmen mantısı ile ün yapmış bir yer. Yemiş olduğum tek mantı idi ve çok lezzetliydi. Efsane bir mantı idi. İçi lezzetli, sosu lezzetli kısacası her şeyi mükemmeldi. Gözlemeler ise eski tadında değil.

2023-11-20 Burak Eren

Çay bahçesine gittiğimde mantı yedim hepsi o kadar temiz ve güvenilir görünüyordu. Bir daha asla manti dışında bir şey yemem.

2023-11-25 Seda Aydoğan

İyi bir çay bahçesidir. Burada gözlemeleri denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle kıymalı olanı harikadır. Fakat kahvaltı için eklenmesi gereken birkaç çeşit daha olduğunu düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Teleferik Aile Çay Bahçesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?