Tek Kapı Ciğercisi yorumlar

Tek Kapı Ciğercisi yakın 197. Sokak, Medya Mahallesi, Kayapınar, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21000

  • Adres: Yılmaz Günay Cad. 194. Sk. No: 16 | Kayapınar, Metropol 1 Sitesi Yanı Dicle Halk Evi Karşısı, 21070 Kayapınar/Diyarbakır, Türkiye
  • Telefon: +90 531 930 55 60
  • Enlem, Boylam: 37.9533822, 40.1758074

Tek Kapı Ciğercisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tek Kapı Ciğercisi yorumlar

Muhteşem bir yer daha. 1986 dan beri faaliyette. Daha önce sur içindeydi. Şimdi ise bu lokasyonda hizmet veriyor. İlk önce harika mezeler geldi. Sonra buranın meşhur döneri ama çok başka lezzeti sonra baharatsız terbiyesiz et geldi. Etin … Daha fazla

Diyarbakır'da yaşıyorsanız ve misafiriniz var ise ciğer konusunda tanıtım amaçlı gidebilecek mekanlar dan birisidir Tek kapı ciğercisi konum olarak kolay bulabilirsiniz aileniz ile gelebilirsiniz araç park etme sorunu yoktur lezzet ve hizmet bakımından çok zengin bir mekan ???????????? … Daha fazla

Tavsiye üzerine gittim, mekanın bahçesi güzeldi, ikramları bol ve göz doyurucu, kemikli kuşbaşı yedim Diyarbakır’da yediğim en güzel kemikli kuşbaşıydı diyebilirim, personel ilgili, fiyatlar makuldü. Daha fazla

2023-09-25 Mehmet

Muhteşem bir yer daha. 1986 dan beri faaliyette. Daha önce sur içindeydi. Şimdi ise bu lokasyonda hizmet veriyor. İlk önce harika mezeler geldi. Sonra buranın meşhur döneri ama çok başka lezzeti sonra baharatsız terbiyesiz et geldi. Etin tadı güzeldi ama sos konusunda eksikti. Çalışanlar sıcak karşıladı. Bu lezzeti diğer ilde almak isterim.

2023-09-25 Ayşe

Diyarbakır'da yaşıyorsanız ve misafiriniz var ise ciğer konusunda tanıtım amaçlı gidebilecek mekanlar dan birisidir Tek kapı ciğercisi konum olarak kolay bulabilirsiniz aileniz ile gelebilirsiniz araç park etme sorunu yoktur lezzet ve hizmet bakımından çok zengin bir mekan ????????????

2023-09-25 Murat

Tavsiye üzerine gittim, mekanın bahçesi güzeldi, ikramları bol ve göz doyurucu, kemikli kuşbaşı yedim Diyarbakır’da yediğim en güzel kemikli kuşbaşıydı diyebilirim, personel ilgili, fiyatlar makuldü.

2023-10-10 Sema

Yemeklerinizi sürekli tercih ettiğim sürekli yediğim mekan tavsiyem ise Kesinlikle gelmelisiniz ve yemelisiniz olucak gerçekten söylüyorum ki işin ehli bir dükkandır kesinlikle tavsiye ederim tam bir et mutfağı gibidir dolayısıyla yemeye değer bir yerdir.

2023-10-15 Hüseyin

Mekan olarak çok temiz bir yer. Personelleri cana yakın. Tüm ürünleri taze ve lezzetli. Fiyatları da diğer işletmelere göre oldukça makul.

2023-10-20 Nur

Kapıda bizi karşılayıp masaya oturuncaya kadar ilgilenildi. Lokanta tertemiz ve ferah bir ortama sahip. İkramlardan memnun kaldık. Yediğimiz dönerler enfesti. Servis hızlı ve güler yüzlüydü.

2023-10-25 Ahmet

Yemekler çok güzeldi, umduğumdan daha büyük porsiyonlarla karşılaştığım için çok mutlu oldum. Fiyatlar da oldukça makul. Personel çok ilgili ve güler yüzlüydü.

2023-11-04 Emre

Yemekler oldukça lezzetliydi, özellikle döneri çok beğendim. Personel ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da uygun.

2023-11-09 Ceren

Harika bir deneyim yaşadım. İlk defa buraya geldim ve hiç pişman olmadım. Lezzetli yemekler, hızlı servis ve güler yüzlü personel. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-14 Metin

Buradaki döner gerçekten efsanevi. Lezzeti ve kıvamı mükemmeldi. Ayrıca personel çok ilgiliydi.

2023-11-19 Elif

Harika bir mekan. Yemekler çok lezzetli ve kaliteli. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tek Kapı Ciğercisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?