Teiaş yorumlar

Teiaş yakın Opet, 80, Namık Kemal Caddesi, Yenikapı, Aksaray Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34096

  • Adres: Aksaray, No:, Namık Kemal Cd. No:80, 34096 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0033782, 28.9501363

Teiaş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Teiaş yorumlar
2023-09-18 Ali

Elektrik Trafo Merkezi gerçekten çok iyi bir deneyim sunuyor. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Atmosfer çok rahat ve sakin, dekorasyon modern ve şık. Ücretler oldukça makul ve hizmet kalitesinden çok memnun kaldım. Kesinlikle gitmeye değer.

2023-09-18 Mehmet

Elektrik Trafo Merkezi oldukça iyi bir deneyim sunuyor. Personel dostane ve yardımsever, hizmet kalitesi mükemmel. Atmosfer rahat ve sakin, dekorasyon da modern ve şık. Ücretler de makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Fatma

Teiaş Elektrik Trafo Merkezi'nde güzel bir deneyim yaşadım. Personel ilgili ve profesyonel, hizmet kalitesi iyiydi. Atmosfer sakin ve rahat, dekorasyon da hoş. Ücretler biraz pahalı ama kaliteye değer.

2023-10-08 Ahmet

Elektrik Trafo Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok güler yüzlü ve yardımsever, hizmet kalitesi mükemmeldi. Atmosfer çok rahat ve sakin, dekorasyon da modern ve şık. Ücretler biraz yüksek olsa da kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Cem

Elektrik Trafo Merkezi gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Personel çok yardımcı ve samimi, hizmet kalitesi mükemmel. Atmosfer sakin ve rahat, dekorasyon da modern ve hoş. Ücretler makul seviyede. Tekrar gitmek isterim.

2023-10-28 Hasan

Elektrik Trafo Merkezi'nde iyi bir deneyimim oldu. Personel güler yüzlü ve yardımcıydı, hizmet kalitesi iyiydi. Atmosfer hoş ve rahat, dekorasyon da modern ve şık. Ücretler makul seviyede. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Emre

Elektrik Trafo Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve yardımsever, hizmet kalitesi mükemmeldi. Atmosfer sakin ve rahat, dekorasyon da modern ve hoş. Ücretler biraz yüksek ama kesinlikle değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Teiaş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?