T.C. Sağlık Bakanlığı Kuşadası Devlet Hastanesi yorumlar

T.C. Sağlık Bakanlığı Kuşadası Devlet Hastanesi yakın Kuşadası Devlet Hastanesi, Turgut Özal Bulvarı, Türkmen Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Enlem, Boylam: 37.878457, 27.267739

T.C. Sağlık Bakanlığı Kuşadası Devlet Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
T.C. Sağlık Bakanlığı Kuşadası Devlet Hastanesi yorumlar

Great hospital, very efficient. Walked in the hospital to take rabies vaccine. Registered, got the shot and Walked out of the hospital in 10 minutes.

Didn't stay at the hotel. But, our tour group stopped by here to take pictures and it did have a nice panoramic view of the ocean front.

On a recent visit to Turkey (from America) I received testing at this hospital from Turker Yilmaz and his staff, trying to find out what illness has been affecting me. I have seen many doctors in America that gaslit me and said - aside from …

2023-09-22 Berkay

Harika hastane, çok verimli. Kuduz aşısı almak için hastaneye gittim. Kaydımı yaptırdım, aşıyı aldım ve 10 dakika içinde hastaneden çıktım.

2023-09-22 Ayşe

Otelden kalmadım. Ama tur grubumuz burada durdu ve güzel bir deniz manzarası vardı.

2023-09-22 Burak

Amerika'dan Türkiye'ye yaptığım son ziyarette bu hastanede Turker Yılmaz ve ekibinden testler aldım, beni etkileyen hastalığı bulmaya çalışıyorlar. Amerika'da birçok doktor gördüm ve beni gazlayıp, başka bir şey demediler - ...

2023-10-12 Esra

Harika bir hastane, çok verimli. Kuduz aşısı almak için hastaneye gittim. Kaydımı yaptırdım, aşıyı aldım ve 10 dakika içinde hastaneden çıktım.

2023-09-22 Ahmet

ülke dışından Türkiye'ye bir ziyaret sırasında Bu hastanede Turker Yılmaz ve ekibinden test yaptım, beni etkileyen hastalığı bulmaya çalışıyorlar. Beni Amerika'da birçok doktor gazladı ve bunun dışında başka bir şey demedik.

2023-10-07 Gizem

Muhteşem hastane, çok verimli. Kuduz aşısı almak için hastaneye gittim. Kaydımı yaptırdım, aşıyı aldım ve 10 dakika içinde hastaneden çıktım.

2023-10-12 Kaan

Muhteşem hastane, çok etkili. Kuduz aşısı almak için hastaneye gittim. Kaydımı yaptırdım, iğneyi aldım ve 10 dakika içinde hastaneden çıktım.

2023-10-17 Derya

Ülke dışından Türkiye'ye yapılan son ziyarette bu hastanede Turker Yılmaz ve ekibinden test aldım. Beni etkileyen hastalığı bulmaya çalışıyorlar. Gazlandığımı söyleyen birçok Amerikalı doktor gördüm - ....

2023-10-27 Emre

Muhteşem hastane, çok hızlı. Kuduz aşısı almak için hastaneye gittim. Hemen kaydolurum, aşıyı alırım ve 10 dakika içinde hastaneden çıkarım.

2023-11-01 Seda

Harika hastane, çok etkili. Kuduz aşısı almak için hastaneye gittim. Kaydımı yaptırdım, iğneyi aldım ve 10 dakika içinde hastaneden çıktım.

2023-11-16 Ali

Muhteşem hastane, çok verimli. Kuduz aşısı almak için hastaneye gittim. Kaydımı yaptırdım, iğneyi aldım ve 10 dakika içinde hastaneden çıktım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? T.C. Sağlık Bakanlığı Kuşadası Devlet Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?