Tayland Büyükelçiliği yorumlar

Tayland Büyükelçiliği yakın Embassy of Thailand, 87, Küpe Sokak, Büyükesat Mah., Büyükesat Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06610

  • Adres: Gaziosmanpaşa, Koza Sk. No:87, 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 437 43 18
  • Web sitesi: thaiembassy.org
  • Enlem, Boylam: 39.8915711, 32.8765875

Tayland Büyükelçiliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tayland Büyükelçiliği yorumlar

İ had excellent service at the Royal Thai Embassy in Ankara. They provided me with all the necessary information and compassion i needed to fill the papers fast and in time. Me and my child’s visas came out super fast and all went smoothly. Gratefull!

2023-09-23 Ayşe

The service at the Royal Thai Embassy in Ankara was excellent. They provided me with all the necessary information and compassion I needed to fill the papers fast and on time. My child's visa came out super fast and everything went smoothly. Grateful!

2023-09-23 Ebru

Ankara'daki Tayland Büyükelçiliği'nde mükemmel bir hizmet aldım. Gerekli tüm bilgileri sağladılar ve evrakları hızlı bir şekilde ve zamanında doldurmam için gereken anlayışı gösterdiler. Benim ve çocuğumun vizeleri çok hızlı çıktı ve her şey sorunsuz bir şekilde geçti. Minnettarım!

2023-09-23 Mehmet

Ankara'daki Tayland Büyükelçiliği'nde hizmetleri mükemmeldi. Gerekli tüm bilgileri sağladılar ve evrakları hızlı ve zamanında doldurmam için gereken anlayışı gösterdiler. Çocuğumun vizesi çok hızlı çıktı ve her şey sorunsuz bir şekilde geçti. Minnettarım!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tayland Büyükelçiliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?