Tavacı Recep Usta Ümitköy - Ankara yorumlar

Tavacı Recep Usta Ümitköy - Ankara yakın Meşhur Tavacı Recep Usta, 1072. Sk., Hilmi Barlas Arinna Park Sitesi, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Alaca Atlı Caddesi Barlas City D J Blok No:1, 06810 Çankaya, Türkiye
  • Telefon: +90 312 240 40 00
  • Enlem, Boylam: 39.8720765, 32.6891113

Tavacı Recep Usta Ümitköy - Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tavacı Recep Usta Ümitköy - Ankara yorumlar

Harika bir ortam Saç tava mükemmel etli bulgur pilavı ile yapımı ise lezzet yönünden harika yemekten sonra irmik helvası ve baklava ile ikram edildi ara ikramları güzel dolma ve içli köfte salatalar tat lezzet iyi uğramadan geçmeyin. … Daha fazla

Güzel bir ortama sahip bir mekan olmakla birlikte ürünler f/p olarak çok düşük olduğunu kesinlikle söylemeliyim. Ödemiş olduşunuz paranın karşılığında almış olduğunuz hizmet tatmin etmiyor Daha fazla

Ankara’nın adından çok söz ettirmiş bir mekanı. İçerisinin atmosferi şahane. Yemek yerken kuğuların yanınızdan geçişini izleyebilirsiniz. Yemekler çok lezzetli ???? çeşitli aperatifler ikram olarak geliyor. Servis hızı ve kalitesi de oldukça başarılı. Yemek sonrası dondurmalı irmik helvası ve baklava yine ikram olarak geliyor. … Daha fazla

2023-10-10 Kemal

Harika bir ortam Saç tava mükemmel etli bulgur pilavı ile yapımı ise lezzet yönünden harika yemekten sonra irmik helvası ve baklava ile ikram edildi ara ikramları güzel dolma ve içli köfte salatalar tat lezzet iyi uğramadan geçmeyin.

2023-10-10 Murat

Ankara’nın adından çok söz ettirmiş bir mekanı. İçerisinin atmosferi şahane. Yemek yerken kuğuların yanınızdan geçişini izleyebilirsiniz. Yemekler çok lezzetli ???? çeşitli aperatifler ikram olarak geliyor. Servis hızı ve kalitesi de oldukça başarılı. Yemek sonrası dondurmalı irmik helvası ve baklava yine ikram olarak geliyor.

2023-10-14 Ayşe

Ankara’nın adından çok söz ettirmiş bir mekanı. İçerisinin atmosferi şahane. Yemek yerken kuğuların yanınızdan geçişini izleyebilirsiniz. Yemekler çok lezzetli çeşitli aperatifler ikram olarak geliyor. Servis hızı ve kalitesi de oldukça başarılı. Yemek sonrası dondurmalı irmik helvası ve baklava yine ikram olarak geliyor.

2023-10-29 Hüseyin

Ortam mükemmel, yemekler harika, servis hızlı ve kaliteli. İçerideki atmosfer de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Yıldız

Tavacı Recep Usta Ümitköy harika bir yer. Saç tava ve etli bulgur pilavı mükemmel. Ara ikramlar da çok güzel. Salata ve dolma lezzetli. İrmik helvası ve baklavayı da çok sevdim. Mutlaka uğrayın.

2023-11-13 Hatice

Çok güzel bir mekan. İçerisi çok hoş. Aperatifler de lezzetli. Servis hızlı ve güler yüzlü. Dondurmalı irmik helvası ve baklava ikramı güzel bir sürpriz oldu. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-11-18 Murat

Tavacı Recep Usta Ümitköy'ün yemekleri gerçekten harika. İçerisi çok şık ve rahat. Servis de hızlı ve kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Gülay

Atmosfer çok güzel. Yemekleri lezzetli. Dolma ve içli köfte harikaydı. Ancak fiyatlar biraz yüksek. Bir kez denemeye değer.

2023-11-28 Ali

Bu mekan gerçekten çok ünlü. Atmosferi çok güzel. Kuğuları seyretmek çok keyifli. Yemeklerin lezzeti ise mükemmel. Ayrıca baklava ve irmik helvası ikramı da harika bir sürpriz oldu.

2023-12-03 Nur

Tavacı Recep Usta Ümitköy, lezzetleriyle çok beğendiğim bir mekan. Fiyatlar da makul. Servis hızlı ve güler yüzlü. İrmik helvası ve baklava ikramı da çok hoştu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tavacı Recep Usta Ümitköy - Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?