Tavachi Cafe & Restaurant yorumlar

Tavachi Cafe & Restaurant yakın Semizh Sokak, Değirmenaltı Mahallesi, Tekirdağ, Süleymanpaşa, Tekirdağ, Marmara Region, 59030

  • Adres: No:6/B prof.dr.Yılmaz büyükerşen cad Değirmenaltı Mahallesi, Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye
  • Telefon: +90 282 293 10 15
  • Web sitesi: tavachi.com
  • Enlem, Boylam: 40.9877297, 27.5781526

Tavachi Cafe & Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tavachi Cafe & Restaurant yorumlar

Güzel renkli bir mekan. Tekirdağ'da uzakdoğu restoranı bulmuş olmanın sevinciyle keşfetmeye gittik ve beklentiyi karşıladı diyebilirim. … Daha fazla

Bugün ilk kez bu restauranta gittik. Cheese rabokki, Dak-kkochi, Tavuklu Ramen, Sake Maki aldık. Uzakdoğu mutfağı her ne kadar damak tadıma hitap etmesede, yemekler sıcak ve tazeydi. Özellikle Dak-kkochi tam bana göreydi :D Ortamı çok … Daha fazla

Mekan çok tatlı yiyecekler de bir o kadar güzel. İstanbula 1,5 saat uzaklıkta olmasına rağmen ara ara gelip bütün menüyü denemek istiyorum. Fiyatları piyasaya göre normal. Dak Galbi deneyin pişman olmazsınız. Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Güzel renkli bir mekan. Tekirdağ'da uzakdoğu restoranı bulmuş olmanın sevinciyle keşfetmeye gittik ve beklentiyi karşıladı diyebilirim.

2023-09-21 Esra

Mekan çok tatlı yiyecekler de bir o kadar güzel. İstanbula 1,5 saat uzaklıkta olmasına rağmen ara ara gelip bütün menüyü denemek istiyorum. Fiyatları piyasaya göre normal. Dak Galbi deneyin pişman olmazsınız.

2023-10-06 Mehmet

Muhteşem bir lezzetti! Gerçekten mükemmel bir deneyim oldu. Yemeklerin kalitesi harikaydı, servis hızlı ve personel çok profesyoneldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-11 Feyza

Çok şık bir restoran. Yemeklerin sunumu çok güzel. Sushi gerçekten taze ve lezzetliydi. Servis beklentilerimin üzerindeydi. Harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-16 Emre

Ortam sıcak ve samimi. Yemeklerin lezzeti güzeldi, özellikle Deniz Mahsulleri Udon'u tavsiye ederim. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Tekirdağ'da sushi yemek için güzel bir seçenek.

2023-10-21 Hatice

Çok memnun kaldım. Sishiler çok lezzetliydi. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Servis hızlı ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-26 Ahmet

Birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. Yemekler lezzetli, servis hızlı ve personel çok ilgili. Fiyatlar da gayet makul. Tavsiye ederim.

2023-10-31 Özge

Sushi severler için harika bir mekan. Yemekler taze ve lezzetliydi. Ortam da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-05 Onur

Yemeklerin lezzeti güzeldi, özellikle Ebi Tempura harikaydı. Servis hızlı ve personel ilgiliydi. Mekan da güzel ve temizdi. Tekirdağ'da sushi yemek için ideal bir yer.

2023-11-10 Gül

Bu restorana bayıldım. Sadece sushi değil, diğer yemekleri de çok güzeldi. Servis mükemmeldi, personel ilgili ve güleryüzlüydü. Tekirdağ'da bu tarz bir restoranın olması harika.

2023-11-15 Ali

Çok güzel bir restoran. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Fiyatlar da uygun. Personel ilgili ve hızlıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tavachi Cafe & Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?