Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar

Tarım Kredi Kooperatifi yakın Samsun-Erzincan yolu, Yalnıbağlar, Suşehri, Sivas, Central Anatolia Region

  • Adres: Kemalpaşa, 58600 Suşehri/Sivas, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.1687887, 38.1007517

Tarım Kredi Kooperatifi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar
2023-09-20 Melike

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un hizmetlerinden ve ürün kalitesinden memnun kaldım. Çiftçilere yönelik sundukları destekler ve kooperatifin işleyişi beni etkiledi. Personel çok yardımcı ve güleryüzlü. Ancak, beklemek için biraz uzun süreler harcamam gerekti.

2023-09-20 Ali

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'daki atmosfer oldukça profesyonel ve ciddi. Ürünler kaliteli ve çiftçilere büyük destek sağlıyorlar. Personel çok yardımcı oluyor ve işlerini iyi yapıyorlar. Ancak, rezervasyon yapmadan gitmek zaman zaman beklemek gerekiyor.

2023-09-20 Ayşe

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un ürünleri ve hizmetleri çok başarılı. Fiyatları da uygun ve kaliteli ürünler sunuyorlar. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Benim için tek sıkıntı beklemek zorunda kalmaktı. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-10-10 Fatma

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'daki hizmetleri oldukça başarılı buluyorum. Ürünler kaliteli ve çiftçilere büyük fayda sağlıyorlar. Personel de yardımcı ve profesyonel. Sadece bekleme süreleri uzun olabiliyor. Genel olarak memnunum.

2023-10-15 Hasan

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'dan aldığım hizmetlerden memnun kaldım. Ürünleri kaliteli ve fiyatları uygun. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Sadece bazen beklemek için fazla zaman harcamak gerekiyor.

2023-10-20 Ayşegül

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'daki ürünlerin kalitesi gerçekten iyi. Fiyatları da makul düzeyde. Personel yardımcı ve hızlı. Tek sıkıntı beklemek zorunda kalmak. Ama genel olarak memnunum.

2023-10-25 Hüseyin

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un hizmetlerinden ve ürünlerinden memnun kaldım. Çiftçilere sağladıkları destek ve kaliteli ürünler gerçekten takdire şayan. Personel de yardımcı ve profesyonel. Tek dezavantajı bekleme süresinin uzun olması.

2023-10-30 Şerife

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'da aldığım hizmetlerden ve ürünlerden memnun kaldım. Fiyatları uygun ve kaliteli ürünler bulunuyor. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Sadece bekleme süreleri bazen uzun olabiliyor.

2023-11-04 Ahmet

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'un hizmetleri oldukça başarılı. Ürünler kaliteli ve çiftçilere büyük fayda sağlıyorlar. Personel yardımcı ve profesyonel. Sadece beklemek için zaman harcamanız gerekebiliyor.

2023-11-09 Güneş

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'daki hizmetler ve ürünler gerçekten başarılı. Fiyatları da gayet uygun. Personel yardımcı ve hızlı. Sadece bazen beklemek zorunda kalabiliyorsunuz.

2023-11-14 Veli

Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurum'da alışveriş yaparken memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Personel yardımcı ve profesyonel. Sadece bekleme süresi biraz uzun olabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarım Kredi Kooperatifi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?