Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar

Tarım Kredi Kooperatifi yakın Bolaman-Perşembe Sahil yolu, Medreseönü, Medreseönü Mahallesi, Perşembe, Ordu, Black Sea Region

  • Adres: Medreseönü, 52750 Perşembe/Ordu, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0829488, 37.6304494

Tarım Kredi Kooperatifi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar
2023-10-21 Nur

Kredi Kooperatifi'ne başvurumu yaptıktan sonra kısa sürede geri dönüş aldım. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Hizmet kalitesi memnuniyet vericiydi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-21 Ali

Tarım Kredi Kooperatifi'nin ürünleri kaliteli ve çeşitli. Çiftçiler için gereken her şeyi bulmak mümkün. Fiyatlar da uygun. Ayrıca, personel yardımcı ve bilgilendirici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Ayşe

Tarım Kredi Kooperatifi'nin beklemek zorunda kalmadan hizmet almak çok güzel. Randevu alma gibi bir zorunluluk yok. Ürünler de kaliteli ve uygun fiyatlı. Personel cana yakın ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Mehmet

Tarım Kredi Kooperatifi'nin hizmet kalitesi beni memnun etti. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da uygun. Hizmet bekleme süresi ise oldukça kısa. Personelin ilgisi de olumlu bir deneyim yaşatıyor.

2023-11-10 Fatma

Tarım Kredi Kooperatifi'ne ilk gittim ve genel olarak olumlu bir izlenim edindim. Ortam temiz ve düzenli. Personel yardımcı ve güleryüzlü. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Özlem

Tarım Kredi Kooperatifi'nin hizmet kalitesi çok iyi. Ürünlerin çeşitliliği ve kalitesi de memnun edici. Personel de yardımcı ve bilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-30 Ebru

Tarım Kredi Kooperatifi'nde hizmet almak için bekleme süresi oldukça kısa. Ürünlerin kalitesi de iyi ve fiyatlar uygun. Personel ilgili ve yardımcı. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-12-05 Ahmet

Tarım Kredi Kooperatifi'nin ürünleri kaliteli ve çeşitli. Hizmet bekleme süresi ise kısa. Personel ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Genel olarak memnunum.

2023-12-10 Ayhan

Tarım Kredi Kooperatifi'nin hizmet kalitesi iyi. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı. Ancak, bekleme süresi biraz uzun olabiliyor.

2023-12-15 Emine

Tarım Kredi Kooperatifi'ni ziyaret ettiğimde ortam hoşuma gitti. Temiz ve düzenli. Ürünlerin kalitesi de iyi. Personel de yardımcı ve ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarım Kredi Kooperatifi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?