Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü yorumlar

Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü yakın Deliktaş Yaya Üst Geçidi, Deliktaş Mahallesi, Pamukkale, Denizli, Aegean Region, 20150

  • Adres: Hacıkaplanlar, 1108. Sk. No:2, 20150 Denizli Merkez/Denizli, Türkiye
  • Telefon: +90 258 241 15 32
  • Web sitesi: tarimkredi.org.tr
  • Enlem, Boylam: 37.774804, 29.098606

Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü yorumlar
2023-09-20 Ahmet

Çalışanlar çok yardımcı ve cana yakın. İlk izlenim ve atmosfer harika. Genel deneyim çok iyiydi. Dekorasyon çok güzel ve ambiyans hoş. Bekleme süresi makuldü ve rezervasyon yapmak gerekmidi.

2023-09-20 Mehmet

Personel dostça ve yardımcıydı. İlk izlenim olumluydu ve atmosfer rahattı. Genel deneyim harikaydı. Ambiyans büyüleyici ve dekorasyon güzeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapılmadı. Para karşılığı çok değerliydi. Tesiste olanaklar ve imkanlar iyi ve hizmet kalitesi yüksekti. Kişisel deneyimim mükemmeldi.

2023-10-10 Ali

Çalışanlar güler yüzlü ve hizmet hızlıydı. İlk izlenim olumlu ve atmosfer neşeliydi. Genel deneyim çok iyiydi. Ambiyans sıcak ve dekorasyon şık. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmamıza gerek yoktu. Fiyat açısından değerliydi ve tesisler ve olanaklar iyi. Hizmet kalitesi yüksekti. Kişisel deneyimim mükemmeldi.

2023-10-15 Hatice

Personel yardımcıydı ancak hizmet biraz yavaştı. İlk izlenim orta düzeydeydi. Genel deneyim olumlu olmasına rağmen biraz sıradandı. Ortam genel olarak güzeldi ve dekorasyon şık. Bekleme süresi uzundu ve rezervasyon gerekmektedir. Fiyat açısından hala oldukça değerliydi ve tesisler ve olanaklar iyi oldu. Hizmet kaliteliydi. Kişisel deneyimime olan paraya değdi.

2023-10-20 Osman

Personel hızlı ve yardımseverdi. İlk izlenim mükemmeldi ve atmosfer rahattı. Genel deneyim harikaydı. Ambiyans büyüleyici ve dekorasyon şık. Bekleme süresi makul ve rezervasyon yapmamıza gerek yoktu. Fiyat açısından çok değerli ve tesisler ve olanaklar iyi oldu. Hizmet kaliteliydi. Kişisel deneyimim harikaydı.

2023-10-30 Mustafa

Personel cana yakın ve yardımsever. İlk izlenim harikaydı ve atmosfer rahattı. Genel deneyim mükemmeldi. Ambiyans etkileyici ve dekorasyon güzeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon gerekli değildi. Para karşılığı çok değerli ve tesisler ve olanaklar iyi. Hizmet kalitesi yüksekti. Kişisel deneyimim mükemmeldi.

2023-11-09 Gülden

Personel cana yakın ve hizmet hızlıydı. İlk izlenim olumlu ve atmosfer sıcaktı. Genel deneyim mükemmeldi. Ambiyans büyüleyici ve dekorasyon şık. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek yoktu. Para karşılığı çok değerli ve tesisler ve olanaklar iyi. Hizmet kaliteliydi. Kişisel deneyimim mükemmeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?