Tarihi İstiklal Müzesi yorumlar

Tarihi İstiklal Müzesi yakın Camikebir 3.Sokağı, Çöplü Mahallesi, Çorum, Çorum Merkez, Çorum, Black Sea Region, 19040

  • Adres: Çöplü, Camikebir 3. Sk. 15 A, 19040 Çorum Merkez/Çorum, Türkiye
  • Web sitesi: hasanpasa.yek.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 40.5517413, 34.9522461

Tarihi İstiklal Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarihi İstiklal Müzesi yorumlar

İlkokulu bu binada okudum. O zamanlar İstiklal ilköğretim okulu olarak geçiyordu. İç mimarisi mükemmel, yüksek kapıları, geniş pencereleri ,tavanları ve her yıl zift ile cilalanan ahşap yer döşemelerinin kokusu hâlâ burnumda. Ahşap … Daha fazla

Burası şimdilerde Yazma Eserler Kütüphanesi olarak kullanılıyor diye biliyorum. Eskiden okulmuş. Mimarisi ile dikkat çekiyor. Çoğu kişi önünden geçmiştir ama içini bilen yoktur yada çok azdır, bu yönü ile Çorum Ulu Cami karşısındaki tarihi, … Daha fazla

hertürlü eski yazma eserleri burada bulabilirsiniz.buranın adı İstiklal tarihi yazma eser kütüphanesi diye geçer

2023-09-23 Hasan

İlkokulu bu binada okudum. O zamanlar İstiklal ilköğretim okulu olarak geçiyordu. İç mimarisi mükemmel, yüksek kapıları, geniş pencereleri ,tavanları ve her yıl zift ile cilalanan ahşap yer döşemelerinin kokusu hâlâ burnumda. Ahşap ...

2023-09-23 Ayşe

Burası şimdilerde Yazma Eserler Kütüphanesi olarak kullanılıyor diye biliyorum. Eskiden okulmuş. Mimarisi ile dikkat çekiyor. Çoğu kişi önünden geçmiştir ama içini bilen yoktur yada çok azdır, bu yönü ile Çorum Ulu Cami karşısındaki tarihi, …

2023-10-08 Elif

Deneyimlerime dayanarak, İstiklal Müzesi'ni kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Burada çok sayıda tarihi eser ve belge bulunuyor. İç mekanlar çok iyi korunmuş ve iyi bakılmış. Personel yardımcı ve bilgili. Kesinlikle fiyata değer bir deneyim.

2023-10-13 Hüseyin

Son ziyaretimde İstiklal Müzesi'nde harika bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi çok etkileyici ve içeride sergilenen tarihi eserler hayran bırakıcı. Personel de çok cana yakın ve yardımsever. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-18 Hatice

İstiklal Müzesi'ne gittim ve beklentilerimi karşıladı. Mekanın dekorasyonu çok etkileyici ve tarih kokan bir atmosfere sahip. Eserlerin sergilenişi harika. İçerideki personel de nazik ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Emre

Tarihi İstiklal Müzesi'ni ziyaret ettim ve çok etkilendim. Mekanın tarihi dokusu ve iç mimarisi gerçekten görülmeye değer. Eserlerin düzenlenişi ve sergilenişi de oldukça başarılı. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-28 Şeyma

İstiklal Müzesi'ndeki deneyimim çok olumlu geçti. Mekanın atmosferi ve dekorasyonu çok güzel. Sergilenen eserlerin kalitesi de oldukça yüksek. Personel ilgili ve yardımsever. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-07 Zeynep

İstiklal Müzesi'ni çok beğendim. Mekanın dekorasyonu ve tarihi dokusu harika. Sergilenen eserlerin kalitesi çok yüksek. Personel de çok yardımcı. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-12 Murat

İstiklal Müzesi'nde hoş bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi çok etkileyici. İçerideki eserler de oldukça ilgi çekici. Personel de yardımsever. Fiyat olarak da uygun bir deneyimdi.

2023-11-17 Sevgi

İstiklal Müzesi'nde geçirdiğim zamanı çok keyifli buldum. Mekanın atmosferi harika. Tarihi eserlerin sergilenişi de çok güzel. Personel de çok samimi ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarihi İstiklal Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?