Tarhan Uyghur Restaurant yorumlar

Tarhan Uyghur Restaurant yakın vay cafe, Adnan Menderes Vatan Boulevard, Molla Gürani Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34093

  • Adres: Molla Gürani, Adnan Menderes Blv. 29-1 D:A, 34093 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 621 40 81
  • Enlem, Boylam: 41.0128702, 28.945077

Tarhan Uyghur Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarhan Uyghur Restaurant yorumlar

Çorba porsiyonları gayet doyurucu ve lezzetli. Çorbalar 75tl. Pilav biraz yağlı gelebilir ancak bu pilavı nerede yesek yağlı oluyor. Sanırım usulü bu şekilde. Havuçları biraz iri doğranmış ancak pilav oldukça lezzetli. Pilav 160tl ve … Daha fazla

I ate Uyghur food for the first time. Every dish was very delicious. Uyghur cuisine seems to go well with the Japanese tongue.???? There was a very thoughtful and good male staff. …

İlk kez Uygur yemeği yedik hep merak ediyorduk. Beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Kavurmalı lağmen, Göşnan ve Uygur pilavı yedik. Arkasından Uygur siyah çayıyla birlikte Napolyon pasta yedik. Hepsinin tadı çok güzeldi. Lağmen açık ara … Daha fazla

2023-09-28 Alex

Çorba porsiyonları gayet doyurucu ve lezzetli. Çorbalar 75tl. Pilav biraz yağlı gelebilir ancak bu pilavı nerede yesek yağlı oluyor. Sanırım usulü bu şekilde. Havuçları biraz iri doğranmış ancak pilav oldukça lezzetli. Pilav 160tl ve beşamel soslu yapıyorlar. Hesap 135tl

2023-09-28 John

Pilav uygur usulü yapılmış, üzerinde pancar turşusu ve et vardı. Oldukça lezzetli ve doyurucuydu. Özellikle çaylarını çok beğendim. Özel Uygur çayı, tatları gerçekten farklı ve hoş. Kesinlikle denemelisiniz.

2023-09-28 Emma

Göşnan ve lağman enfes, kesinlikle tavsiye ediyorum. Ortamı çok güzel ve temiz. Arkadaş canlısı personel.

2023-10-13 David

Çorba porsiyonları gayet doyurucu ve lezzetli. Hem sıcak hem de soğuk çeşitleri var. Hizmet çok iyi, personel çok ilgili. Fiyatlar biraz yüksek ama değer. Genel olarak hoş bir deneyim.

2023-10-18 Sophia

Uygur Mutfağı Restoranı'na ilk kez gittim ve gerçekten güzel bir deneyim oldu. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok güler yüzlü ve yardımcı oldu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, genel olarak memnun kaldım.

2023-10-23 Oliver

İlk kez Uygur yemeği yedik hep merak ediyorduk. Beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Kavurmalı lağmen, Göşnan ve Uygur pilavı yedik. Arkasından Uygur siyah çayıyla birlikte Napolyon pasta yedik. Hepsinin tadı çok güzeldi. Lağmen açık ara favorim oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-28 Mia

Uygur Mutfağı Restoranı'nda harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve bol miktarda servis edildi. Personel dostça ve yardımseverdi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, deneyim kesinlikle buna değerdi.

2023-11-02 Liam

Çorbaların lezzeti gerçekten harika. Hem kırmızı hem de beyaz çorbalarını deneyebilirsiniz. Pilavı biraz yağlı olsa da, tatları çok iyi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama bu lezzet için değer.

2023-11-07 Ava

Uygur Mutfağı Restoranı'nda harika bir deneyim yaşadım. Çorba porsiyonları çok büyük ve lezzetliydi. Pilav biraz yağlı olsa da, oldukça lezzetliydi. Personel çok profesyonel ve dostça. Fiyatlar biraz yüksek ama buna değerdi.

2023-11-12 Noah

Uygur Mutfağı Restoranı'nda harika bir öğle yemeği deneyimi yaşadım. Çorbalar çok lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Pilav biraz yağlı olsa da, tadı çok iyiydi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama lezzet için buna değer.

2023-11-17 Isabella

Uygur Mutfağı Restoranı'nda çok güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler lezzetli ve doyurucuydu. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, deneyim kesinlikle buna değerdi.

2023-11-22 Jacob

İlk kez Uygur yemeği denedim ve çok memnun kaldım. Lağmen çok lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kesinlikle denemeye değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarhan Uyghur Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?