Tango Kursu "TangoDANS" İstanbul yorumlar

Tango Kursu "TangoDANS" İstanbul yakın Uysal Sokağı, Gülbahar Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Gülbahar, Uysal Sokak, Ali Meriç İş Merkezi, No:1 K:2, Mecidiyeköy, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 543 669 20 27
  • Web sitesi: tangodans.com
  • Enlem, Boylam: 41.070105, 29.002432

Tango Kursu "TangoDANS" İstanbul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tango Kursu "TangoDANS" İstanbul yorumlar

7 sene önce dans eğitimi aldım çok iyi zamanlarım geçmişti halen görüşürüz. Tango okulu arıyorsanız çok fazla yer aramaya gerek yok profesyonellerden eğitim almak için TangoDans tüm isteklerinizi yerine getirebilecek seviyede eğitim, … Daha fazla

Çok keyifli saatler geçirdiğim bir kurstur Tango Dans kursu. Başarılı eğitmenlerden, güzel mekanlarda Arjantin tango dansı eğitimi almak isteyenler tavsiyemi dinleyip Tango Dans'ta eğitim alırlarsa asla pişman olmazlar. İstanbul'un hem … Daha fazla

İstanbul'un en iyi tango kursu. Yıllardır kaliteden ödün vermeden çok samimi bir aile ortamında eğitim veren sosyal etkinlikleri bol olan güzel bir dans okulu.

2023-09-18 Ayşe

7 sene önce dans eğitimi aldım çok iyi zamanlarım geçmişti halen görüşürüz. Tango okulu arıyorsanız çok fazla yer aramaya gerek yok profesyonellerden eğitim almak için TangoDans tüm isteklerinizi yerine getirebilecek seviyede eğitim

2023-09-18 Murat

Çok keyifli saatler geçirdiğim bir kurstur Tango Dans kursu. Başarılı eğitmenlerden, güzel mekanlarda Arjantin tango dansı eğitimi almak isteyenler tavsiyemi dinleyip Tango Dans'ta eğitim alırlarsa asla pişman olmazlar. İstanbul'un hem ...

2023-09-18 Selin

İstanbul'un en iyi tango kursu. Yıllardır kaliteden ödün vermeden çok samimi bir aile ortamında eğitim veren sosyal etkinlikleri bol olan güzel bir dans okulu.

2023-10-03 Mehmet

TangoDans bana harika bir dans deneyimi yaşattı. Eğitimleri çok profesyonelce ve keyifli. İyi bir atmosferde dans etmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Fatma

TangoDans'ta eğitim almak çok keyifliydi. Eğitmenler çok profesyonel ve ilgili. Dans stüdyosu atmosferi de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ali

TangoDans Dans Stüdyosu'nda geçen hafta tango kursuna katıldım. Çok memnun kaldım. Eğitmenler profesyonel ve sabırlılar. Ortam da çok güzel. Tekrar katılmayı düşünüyorum.

2023-10-18 Ayhan

TangoDans, yıllardır kaliteli dans eğitimi veren bir dans okulu. İyi bir ambiansı var ve eğitmenler son derece deneyimli. Teşekkürler TangoDans

2023-10-23 Derya

TangoDans'da dans etmek çok keyifli. Eğitmenler çok profesyonel ve eğlenceli bir atmosfer yaratıyorlar. Her seviyeden dansçıya hitap eden bir dans okulu.

2023-10-28 Hasan

TangoDans, dans etmek isteyenler için harika bir eğitim ortamı sunuyor. Eğitmenler çok deneyimli ve ilgili. Kendimi geliştirmek için birçok şey öğrendim.

2023-11-02 Ebru

TangoDans dans stüdyosunda tango kursuna katıldım. Eğitmenler profesyonel ve eğitimler çok keyifli. Dans etmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-11-07 Volkan

TangoDans Dans Stüdyosu'nda eğitim almak çok keyifli. Eğitmenler çok profesyonel ve ilgili. Dans stüdyosu çok güzel ve rahat bir ortam. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Elif

TangoDans'da dans ediyorum ve çok memnunum. Eğitmenler çok profesyonel ve eğlenceli bir ortam yaratıyorlar. İyi bir dans deneyimi yaşamak isteyenlere tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tango Kursu "TangoDANS" İstanbul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?