TAM GARAGE ESKISEHIR yorumlar

TAM GARAGE ESKISEHIR yakın Man Sokak, Gündoğdu Mahallesi, Eskisehir, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26060

  • Adres: Gündoğdu mahallesi Cumhuriyet bulvarı 203, Man Sk. girişi, 26100 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 543 623 91 58
  • Enlem, Boylam: 39.7639475, 30.5584368

TAM GARAGE ESKISEHIR, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TAM GARAGE ESKISEHIR yorumlar

Tam Garage Eskisehir’e adımınızı atar atmaz sizi karşılayan ekibin profesyonelliğiyle farkını ve sizi farklı kılacağını hissedebiliyorsunuz. İlgili, güler yüzlü, dürüst, çözüm odaklı, profesyonel işçilik… … Daha fazla

Oncelikle Izzet Usta'ya ve beraberinde calisan butun arkadaslara cok tesekkur ederek baslamak istiyorum. Hyundai Ix35 aracimin her iki onfarida neredeyse artik degisme durumundaydi ve gece gorusumu cok kotu etkiliyordu. Kutahya Hyundai … Daha fazla

Yorumları okuyarak gittiğimiz, çok memnun kalarak çıktığımız bir yer. Cihat bey oldukça ilgili çok yardımcı oldu. Direklerde boya atması vardı oralara rötuş ve ppf kaplama yapıldı. Daha fazla para almak için başka işlemlere yönlendirmedi asla. Sonuç tertemiz bir işçilik, her şey için teşekkür ederiz. ???????? …

2023-09-20 Ahmet

Eskisehir'e gittiğimde ve Araç Kaplama Hizmeti ekibi ile tanıştığımda, onlara karşı olan anlayışları ve profesyonelliklerini hemen hissettim. İlgili, güler yüzlü ve dürüst bir ekip, işçilikleri de oldukça profesyonel.

2023-09-20 Murat

Izzet Usta ve ekibi için teşekkürler. Arabamın ön farları neredeyse değişim aşamasındaydı ve gece sürüşümü etkiliyordu. Kutahya'dan gelip tamir ettiler. Çok memnun kaldım.

2023-09-20 Aslı

Yorumları okuyarak gittik ve kesinlikle memnun kaldık. Cihat bey oldukça ilgili ve yardımcı oldu. Direklerdeki boyalar için rötuş ve ppf kaplama yaptık. Hiçbir ek işlem önermeden tertemiz ve kaliteli bir işçilik sundular. Teşekkürler.

2023-10-05 Gökhan

Tam Garage'da aracımı kaplattım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve profesyonel. Hizmet kalitesi ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ayşe

Araç kaplama hizmetinden çok memnun kaldım. İşçilik çok temiz ve kaliteli. Personel samimi ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

Tam Garage'da aracımın ön farlarını değiştirdim. Hızlı ve kaliteli bir hizmet verdiler. Personel çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Gül

Tam Garage'dan aldığım araç kaplama hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve işçilikleri de oldukça kaliteli. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Ali

Tam Garage'da yaptırdığım araç kaplama işleminden çok memnun kaldım. İşçilikleri temiz ve kaliteli. Personel de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Fatma

Tam Garage'da yaptırdığım araç kaplama işlemi çok başarılıydı. İşçilikleri temiz ve düzgün. Personel çok ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Hasan

Tam Garage'da yaptırdığım araç kaplama işleminden çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve işçilikleri temiz. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Osman

Tam Garage'da aracımı kaplattım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve profesyonel. İşçilik temiz ve düzgün. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Selin

Tam Garage'da yaptırdığım araç kaplama işleminden çok memnunum. Personel gayet ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TAM GARAGE ESKISEHIR?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?