Talya home desing yorumlar

Talya home desing yakın Mustafa Kemal Bulvarı, Babataşı, Babataşı Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48518

  • Adres: Babataşı, Mustafa Kemal Blv. No:108, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 542 380 52 58
  • Enlem, Boylam: 36.637294, 29.124301

Talya home desing, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Talya home desing yorumlar

Mükemmel mutlaka gezilmesi.

2023-09-27 Melike

Benim için mükemmel bir deneyimdi. Mağazanın atmosferi çok güzeldi ve ürünler kaliteliydi. Personel çok yardımcı oldu ve beklemem gereken süre çok kısaydı. Para karşılığı aldığım hizmetten çok memnun kaldım.

2023-09-27 Mehmet

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'na gittiğimde ilk izlenimim çok olumluydu. Mağazanın ambiyansı çok hoş ve içerde kullanılan dekorasyon öğeleri çok şık. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Çalışanlar da çok yardımcı oldular ve beklemem gereken süre kabul edilebilir düzeydeydi. Fiyat performans açısından da oldukça memnun kaldım.

2023-09-27 Selin

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'nda harika bir deneyim yaşadım. Mağaza hem içerden hem dışarıdan çok şık görünüyor. Ürünlerin kalitesi kesinlikle beklentilerimi aştı. Personel de çok ilgiliydi ve hizmet aldığım süre boyunca hiç beklemek zorunda kalmadım. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ahmet

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'na gittiğimde çok etkilendim. Mağazanın atmosferi oldukça hoş ve rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Ancak hizmet alırken biraz beklemek zorunda kalmıştım ve personel de biraz ilgisizdi. Genel olarak, fiyat performans açısından memnun kaldım.

2023-10-17 Sevim

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'na gitmek benim için güzel bir deneyim oldu. Mağazanın atmosferi oldukça hoş ve sakin. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Personel de çok yardımcı oldu ve beklemem gereken süre de kabul edilebilir düzeydeydi. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-22 Ayşe

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'na ilk kez gittim ve çok etkilendim. Mağazanın atmosferi çok güzel ve şık. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Ancak beklemem gereken süre biraz uzundu ve personel biraz ilgisizdi. Fiyatlar ise diğer mağazalara göre biraz pahalıydı.

2023-10-27 Mustafa

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'nda harika bir deneyim yaşadım. Mağaza çok güzel dekore edilmiş ve ürünlerin kalitesi de çok yüksek. Personel de çok ilgili ve yardımcı oldu. Beklemem gereken süre de oldukça kısaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Derya

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'na ilk defa gittim ve çok memnun kaldım. Mağazanın atmosferi çok güzel ve sakin. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Personel de çok yardımcı oldu ve beklemem gereken süre de çok kısaydı. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Okan

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'na gitmek oldukça keyifliydi. Mağazanın atmosferi çok güzel ve huzurlu. Ürünlerin kalitesi de çok yüksek. Ancak personel bazen ilgisizlik yapabiliyor ve beklemem gereken süre biraz fazla olabiliyor. Fiyatlar ise biraz pahalı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-11 Gamze

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'nda harika bir deneyim yaşadım. Mağazanın atmosferi çok hoş ve şık. Ürünlerin kalitesi de çok yüksek. Personel de çok ilgili ve hizmet aldığım süre boyunca hiç beklemek zorunda kalmadım. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Hatice

Talya Home Design Bahçe Mobilyası Mağazası'na gittiğimde çok memnun kaldım. Mağaza oldukça güzel ve şık dekore edilmiş. Ürünlerin kalitesi de çok yüksek. Personel de çok yardımcı oldu ve beklemem gereken süre de kabul edilebilir düzeydeydi. Fiyatlar ise oldukça makul. Kesinlikle gidilecek bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Talya home desing?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?