Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti. yorumlar

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti. yakın Kıblelizade Sokağı, Evliya Çelebi Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34430

  • Adres: Evliya Çelebi, Tünel, Kıblelizade Sk. No:1/10, 34430 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 251 43 01
  • Web sitesi: taksimyapi.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.028573, 28.972848

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-23 Emre

Bina restorasyon hizmeti için Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'ni tercih ettik. İlk izlenimimiz çok olumluydu. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve tüm sorularımıza cevap verdiler. Hizmetleri için çok iyi bir değer sunuyorlar.

2023-09-23 Ayşe

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'ne restorasyon hizmeti için başvurduk. Karşılamaları oldukça sıcak ve samimiydi. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi çok uzun değildi ve rezervasyon yaptırmam gerekmedi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-23 Ahmet

Bina restorasyonu hizmetlerinden çok memnun kaldık. Personel oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer çok güzeldi ve dekorasyon harikaydı. Genel olarak mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-08 Ayşegül

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'ni tercih ettik ve son derece memnun kaldık. Hizmetleri için çok değerliydi. Çalışanlar nazikti ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmam gerekmektedir. Atmosfer ve dekorasyon mükemmeldi. Genel olarak harika bir deneyim.

2023-10-13 Ece

Bu şirketi deneyimim oldukça olumluydu. Hizmetleri için oldukça makul bir fiyat sundular. Personel dostça ve yardımseverdi. Bekleme sürem oldukça kısadı ve rezervasyon yapmam gerekmektedir. Ortam ve dekorasyon harikaydı. Genel olarak harika bir deneyim

2023-10-18 Hakan

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'den restorasyon hizmeti aldım ve oldukça etkilendim. Hizmetleri için kesinlikle ödenen paranın karşılığını alıyorsunuz. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Bekleme sürem oldukça kısadı ve rezervasyon yapmam gerekmekteydi. Ortam ve dekorasyon harikaydı. Genel olarak mükemmel bir deneyim.

2023-10-23 Elif

Bina restorasyon hizmeti için Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'ye başvurduk. Çok iyi bir ilk izlenim bıraktılar. Personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularımıza cevap verdiler. İşletme için çok iyi bir değer sunuyorlar.

2023-10-28 Ali

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'nden restorasyon hizmeti aldım ve oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmam gerekmekteydi. Ortam ve dekorasyon harikaydı. Genel olarak harika bir deneyim.

2023-11-02 Cem

Bu şirketin restorasyon hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personel çok uzman ve yardımseverdi. Ortam ve dekorasyon mükemmeldi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-07 Ayşenur

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'den restorasyon hizmeti aldık ve çok memnun kaldık. Ödediğiniz paraya değer. Çalışanlar nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmamız gerekmekteydi. Ortam ve dekorasyon harikaydı. Genel olarak mükemmel bir deneyim.

2023-11-12 Deniz

Bu şirketi deneyimim olumlu oldu. Hizmetleri için uygun bir fiyat alıyorlar. Personel samimi ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmam gerekmekteydi. Ortam ve dekor oldukça iyi. Genel olarak güzel bir deneyim.

2023-11-17 Sevgi

Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.'nden restorasyon hizmeti aldım ve oldukça memnun kalmıştım. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmam gerekmekteydi. Ortam ve dekorasyon mükemmeldi. Genel olarak harika bir deneyim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Taksim Yapı Mimarlık İnşaat Restorasyon Tur. San ve Tic. Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?