Taksan yorumlar

Taksan yakın Kiçikapı Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38110

  • Adres: Cumhuriyet, Kayseri Adana Devlet Karayolu 43. Km., 38350 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 352 698 66 50
  • Enlem, Boylam: 38.718871, 35.487706

Taksan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Taksan yorumlar
2023-09-27 Ayşe

Taksan Üretici'nin atmosferi harika. İşletmenin misafirperverliği muhteşem. Çalışanlar son derece yardımsever ve işlerinde profesyoneller. Hizmet kalitesi çok yüksek. Ürünlerin fiyatı da gayet makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-27 Mehmet

Taksan Üretici'ye yaptığım ziyaretten çok memnun kaldım. Ambiansı rahatlatıcı ve dekorasyonu çok güzel. İşletme sahibi ve çalışanlar çok sıcakkanlı ve ilgili. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Gülay

Taksan Üretici'ye gittiğimde beklemek zorunda kalmamak benim için önemliydi ve bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım. Rezervasyon yaptırdığım için hızlı bir şekilde yer ayarlandı ve beklemek zorunda kalmadım. Hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-12 Mustafa

Taksan Üretici'nin hizmet kalitesi oldukça iyi. Ürünlerin kalitesi güven veriyor. Çalışanlar işlerini çok iyi yapıyorlar ve müşterilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Fiyatları da uygun olduğu için tercih edeceğim bir işletme.

2023-10-17 Esra

Taksan Üretici'yi gerçekten çok beğendim. İlk izlenimim işletmenin temiz ve düzenli olmasıydı. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve fiyatları da çok uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-22 Ahmet

Taksan Üretici'ye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve ilgili. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da uygun. Tekrar ziyaret edeceğim bir yer olarak listenin başına ekledim.

2023-11-01 Oğuz

Taksan Üretici'nin atmosferi sakin ve rahatlatıcı. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Ürünlerin kalitesi mükemmel. Fiyatları da uygun. Tekrar ziyaret edeceğim bir işletme.

2023-11-06 Nur

Taksan Üretici'nin hizmet kalitesi oldukça yüksek. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar işlerine hakim ve yardımsever. Tekrar ziyaret edeceğim bir yer olarak listenin başında.

2023-11-11 Ferhat

Taksan Üretici'ye yaptığım ziyaretten memnun kaldım. Personel sıcakkanlı ve yardımcı oldu. Hizmet kalitesi yüksek. Ürünlerin kalitesi de iyi. Fiyatları da makul. Tekrar gitmek isteyebilirim.

2023-11-16 Selma

Taksan Üretici'nin atmosferi çok güzel ve sakin. İlk izlenimim olumlu oldu. Çalışanlar işlerini iyi yapıyorlar ve yardımcı oluyorlar. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da uygun. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-21 Kemal

Taksan Üretici'ye yaptığım ziyaretten memnun kaldım. İşletmenin atmosferi hoş ve sakin. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatları da makuldü. Tekrar gitmek isteyebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Taksan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?