TaKe-Off yorumlar

TaKe-Off yakın Istanbul Airport Terminal, Terminal Caddesi, İmrahor Mahallesi, Arnavutköy, Istanbul, Marmara Region, 34275

  • Adres: Tayakadın, Terminal Caddesi No:1, 34283 Arnavutköy/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: tktake-off.com
  • Enlem, Boylam: 41.2615787, 28.7404013

TaKe-Off, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TaKe-Off yorumlar
2023-09-29 Mehmet

TaKe-Off Havayolu Şirketi hizmetleriyle oldukça memnun kaldım. Personel son derece yardımsever ve profesyonel. Check-in işlemleri hızlı ve kolaydı. Uçağın içi temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-29 Ayşe

TaKe-Off Havayolu Şirketi'nden beklentilerimin üzerinde bir deneyim yaşadım. Check-in işlemleri oldukça hızlıydı ve personel son derece yardımseverdi. Uçağın içi ferah ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi ve ikramlar sürekli olarak yenileniyordu. Havayolunun genel olarak temizliği ve hijyen konusundaki özeni de takdir edilesiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Fatma

TaKe-Off Havayolu Şirketi'ni tercih ettiğim için çok memnunum. Check-in işlemleri hızlı ve kolaydı. Uçağın içi temiz ve ferah bir atmosfere sahipti. Yemekler lezzetliydi ve ikramlar sürekli olarak yenilendi. Personel de son derece yardımsever ve güler yüzlüydü. Şirketten memnun kaldım ve tekrar tercih edeceğim.

2023-10-24 Hatice

TaKe-Off Havayolu Şirketi'nde yaptığım uçuştan oldukça memnun kaldım. Check-in işlemleri hızlıydı ve personele sorduğum sorulara yardımcı oldular. Uçağın içi temiz ve ferah bir atmosfere sahipti. Yemekler lezzetliydi ve ikramlar sürekli olarak yenileniyordu. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-29 Murat

TaKe-Off Havayolu Şirketi'nden beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Check-in işlemleri oldukça hızlı ve kolaydı. Personel son derece yardımsever ve profesyonel. Uçağın içi temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi ve ikramlar sürekli olarak yenileniyordu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Hüseyin

TaKe-Off Havayolu Şirketi'ne gerçekten hayran kaldım. Check-in işlemleri oldukça hızlıydı ve personel son derece güler yüzlüydü. Uçağın içi temiz ve konforluydu. Yemeklerin tadı harikaydı ve ikramlar sürekli olarak yenileniyordu. Genel olarak mükemmel bir deneyimdi.

2023-11-18 Cemal

TaKe-Off Havayolu Şirketi'ndeki uçuşumdan oldukça memnun kaldım. Check-in işlemleri hızlıydı ve personel son derece yardımseverdi. Uçağın içi temiz ve ferah bir atmosfere sahipti. Yemekler lezzetliydi ve ikramlar sürekli olarak yenileniyordu. Şirketten memnun kaldım ve tekrar tercih edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TaKe-Off?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?