SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ yorumlar

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ yakın Perpa Sokağı, Okmeydanı, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34384

  • Enlem, Boylam: 41.0593668, 28.9679968

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ yorumlar
2023-09-18 Ayşe

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ, Türkiye'de şarap yapım malzemeleri için en iyi mağazadır. Personel çok yardımcı olur ve hızlı bir şekilde sorularımıza cevap verirler. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da makul. Genel deneyimim mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'nde sipariş verdim ve harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Personel nazik ve yardımseverdi. Mağazanın atmosferi rahat ve hoş. Kesinlikle tekrar sipariş vereceğim.

2023-09-18 Fatma

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ, şarap yapımıyla ilgilenenler için harika bir kaynak. Ürünler yüksek kaliteli ve çeşitli. Personel bilgili ve yardımseverdir. Mağazanın ambiyansı da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Ahmet

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ, Türkiye'nin en iyi şarap yapım malzemeleri tedarikçisi. Ürünlerin kalitesi verdiğiniz paraya değer. Personel çok dostça ve yardımcıdır. Mağaza düzenli ve temiz. Kesinlikle buradan alışveriş yapmanızı öneririm.

2023-10-08 Zeynep

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'ndeki ilk izlenimim harikaydı. Mağaza geniş ve düzenliydi. Personel bilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin çeşidi çok fazla ve kaliteliydi. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-13 Ali

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'nde birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar uygun. Personel her zaman yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde siparişleri teslim ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Selin

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'nden ürün almak gerçekten memnun edici bir deneyim. Personel çok yardımcı oluyor ve sorulara sabırla cevap veriyor. Ürünler kaliteli ve fiyatlar uygun. Mağazada iyi bir atmosfer var. Tekrar buradan alışveriş yapmaktan mutluluk duyarım.

2023-10-23 İsmail

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'nde yaptığım alışverişte hiçbir sorun yaşamadım. Ürünler hızlı bir şekilde geldi ve kaliteliydiler. Personel hızlı ve yardımcı oldu. Fiyatlar da makul. Kesinlikle başka alışverişler yapacağım.

2023-10-28 Ayşenur

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ, şarap yapım malzemeleri için harika bir mağaza. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar çok uygun. Personel bilgili ve yardımcı. Mağaza temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Sevgi

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ, şarap yapım malzemeleri konusunda uzman bir mağaza. Ürünler yüksek kaliteli ve çeşitli. Personel her zaman yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde siparişleri teslim ediyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Cem

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'ndeki müşteri hizmetleri mükemmel. Personel her zaman yardımcı oluyor ve sorulara hızlı bir şekilde cevap veriyor. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da makul. Mağazanın atmosferi hoş ve rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Nil

SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ'nde çok iyi bir deneyim yaşadım. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Mağazanın atmosferi rahat ve hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SYRAH A.Ş DUGLADZE TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?