Sultan Hamam & Spa Center yorumlar

Sultan Hamam & Spa Center yakın 1332. Sokak, Çalış, Foça, Foça Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48518

  • Adres: Foça, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 507 722 99 74
  • Web sitesi: sultanhamam.business.site
  • Enlem, Boylam: 36.661771, 29.109365

Sultan Hamam & Spa Center, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sultan Hamam & Spa Center yorumlar

Great exprience. We did the gold package with hamam, one hour massage, face mask and removal of hard skin on our feet. Swimming pool. All drinks included. Daha fazla

Fethiye deki en kalite hamam spa merkezi... Bir hekim olarak bu tarz hizmet veren işletmelerde hijyene çok dikkat ediyorum. Gönül rahatlığı ile ailecek gidebileceginiz oldukça güleryüzlü bu işletmenin … Daha fazla

2023-09-23 Gülay

Harika bir deneyimdi. Hamam, bir saat masaj, yüz maskesi ve ayaklardaki sert derinin temizlenmesi ile altın paketini yaptık. Yüzme havuzu da dahil. Tüm içecekler dahil.

2023-09-23 Ayşe

Fethiye'deki en kaliteli hamam spa merkezi... Bir hekim olarak bu tarz hizmet veren işletmelerde hijyene çok dikkat ediyorum. Gönül rahatlığıyla ailece gidebileceğiniz oldukça güleryüzlü bu işletmenin...

2023-10-08 Emine

Çok güzel ve rahatlatıcı bir deneyimdi. Hamam, masaj ve yüz maskesinin tadını çıkardım. Personel çok nazikti ve tesisler temizdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-13 Mehmet

Bir arkadaşımla birlikte gittik ve gerçekten keyif aldık. Hamamda rahatladık, masajlar çok iyiydi ve yüz maskesi sonrası cildimiz harika hissetti. Tesisler çok temiz ve personel çok yardımcı oldu.

2023-10-18 Tuğba

Arkadaşımla bir gün geçirdik ve harika bir zaman geçirdik. Hamam, masaj ve yüz maskesi hizmetlerinin hepsi mükemmeldi. Personel çok cana yakın ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-23 Ahmet

Fiyatların karşılığını alan bir deneyimdi. Hamam güzeldi, masaj rahatlatıcıydı ve personel çok yardımcı oldu. Tesisler temizdi ve atmosfer çok huzurluydu. Tekrar gideceğim.

2023-10-28 Fatma

Bu spa merkezi gerçekten harika. Hem hamam hem de masaj hizmeti aldım ve her ikisi de mükemmeldi. Personel çok dostça ve profesyoneldi. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-02 İsmail

Kendimi şımartmak için bu spa merkezini seçtim ve harika bir seçim oldu. Hamam ve masaj beni rahatlattı ve kendimi yenilenmiş hissettim. Tesisler çok temiz ve personel çok profesyoneldi.

2023-11-07 Sultan

Gerçekten huzurlu bir deneyimdi. Hamam çok rahatlattı ve masaj mükemmeldi. Yüz maskesi de harikaydı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-12 Hasan

Önceden randevu alarak gittim ve hizmetten çok memnun kaldım. Hamam ve masaj çok rahatlatıcıydı. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Tesisler çok temiz ve güleryüzlü bir atmosfere sahipti.

2023-11-17 Sevgi

Harika bir deneyimdi. Hamam çok rahatlatıcıydı, masaj harikaydı ve yüz maskesi de mükemmeldi. Sürekli içecek servisi de güzeldi. Tüm personel çok iyi ve nazikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sultan Hamam & Spa Center?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?