Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi yorumlar

Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi yakın Karakurum Sokak, Çukur, Çukur Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34435

  • Adres: Çukur, Karakurum Sk. No:20, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 238 54 70
  • Web sitesi: suryanikadim.org
  • Enlem, Boylam: 41.0370328, 28.9785441

Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi yorumlar

I visited it on Sunday and, even though the (extremely kind) people who were inside told us that the church was closed, one of the members of the community was extremely nice and allowed me inside, explaining several things related not only … Daha fazla

The Virgin Mary Eastern Orthodox Church. Beyoğlu/İstanbul. İt is the oldest church in Beyoğlu region. It was built by the permisson of Sultan Selim III in 1804. Over the years, it was expanded and turned into a five-nave basilica.

Sırf haritalarda gördüm ve ziyaret etmek maksadıyla gittim. Ancak kapılar kapalıydı. Daha doğrusu atıl duruyordu. Ben yine de mutlu oldum. Çevrede inşaat çalışmaları vardı bunu da söylemek isterim

2023-09-22 Gül

Pazar günü ziyaret ettim ve içeride bulunan son derece nazik insanlar bize kilisenin kapalı olduğunu söylediler, ancak topluluğun bir üyesi son derece nazikti ve içeriye izin verdi, yalnızca kiliseyle ilgili birkaç şeyi açıklayarak ...

2023-09-22 Ali

Meryem Ana Doğu Ortodoks Kilisesi. Beyoğlu / İstanbul. Beyoğlu bölgesindeki en eski kilisedir. 1804 yılında Sultan Selim III'ün izniyle yapıldı. Yıllar içinde genişletildi ve beş nefli bir bazilikaya dönüştü.

2023-10-07 Fatih

Kilisenin atmosferi çok etkileyici ve huzurlu. İçindeki freskler ve ikonalar büyüleyici. Çok iyi korunmuş tarihi bir mekan.

2023-10-12 Esra

Doğu Ortodoks Kilisesi'ni ziyaret etmek benim için muhteşem bir deneyim oldu. İçerdeki dekorasyon harika ve sakin bir atmosfer var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Murat

Kilisenin tarihi ve mimarisi gerçekten etkileyici. Ancak içine giremedik çünkü kapalıydı. Dışarıdan bile muhteşem görünüyordu. Bir sonraki sefere tekrar deneyeceğim.

2023-10-22 Selma

Doğu Ortodoks Kilisesi'ni ziyaret etmek gerçekten keyifliydi. Çok güzel bir atmosferi ve hoş bir dekorasyonu var. İçeride sessizlik hakimdi ve sakinleşmek için harika bir yerdi.

2023-10-27 Ahmet

Kiliseye gittiğimizde biraz beklememiz gerekti, ancak sonunda içeri alındık. Kilise gerçekten güzel ve etkileyici. Personel de çok dostça ve misafirperverdi.

2023-11-01 Zeynep

Kilisenin tarihi ve mimarisi gerçekten etkileyici. İçeri girmemize izin verilmedi, ancak dışarıdan bile muhteşem görünüyordu. Bir dahaki sefere kesinlikle içeri girmeyi umut ediyorum.

2023-11-06 Cem

Doğu Ortodoks Kilisesi'nin tarihini ve kültürel önemini keşfetmek için harika bir yer. Kilise oldukça iyi korunmuş ve içerideki detaylar gerçekten ilginç.

2023-11-16 Can

Meryem Ana Doğu Ortodoks Kilisesi'ni ziyaret etmek gerçekten büyüleyiciydi. İçerideki detaylar ve duvar resimleri çok etkileyiciydi. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?