Study UK, İngiltere'de Eğitim yorumlar

Study UK, İngiltere'de Eğitim yakın Hür Dava Partisi Genel Merkezi, 117, Ceyhun Atuf Kansu Cd., Ehlibeyt Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06520

  • Adres: Ehlibeyt, Ceyhun Atuf Kansu Cd. No:107, 06520, 06520 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 911 65 45
  • Web sitesi: studyuk.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.892485, 32.816936

Study UK, İngiltere'de Eğitim, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Study UK, İngiltere'de Eğitim yorumlar

Study UK asla sıradan bir eğitim danışmanlığı hizmeti vermiyor. Bournemouth Üniversitesine başvuru sürecim öyle sorunsuz işledi ki. Sadece okul başvurum değil vize + burs başvuru sürecimde de Çağlayan Bey ve ekibi hep destekçim oldular. … Daha fazla

Her adımda yanınızda hissettiren , ufuk açan, ideallerinize gittginiz bu yolda bir danışmanlıktan çok daha fazlası ???? İnsan kendiyle bu yolculuğuna StudyUK ile çıkmalı ✌ …

I've had an opportunity to attend to Ielts Training course provided by Study UK. A fantastic organisation! Great customer support from beginning to end of the training. I would recommend them unreservedly. I sincerely appreciate Çağlayan Bey for his excellent support!

2023-09-18 Hülya

Study UK gerçekten harika bir eğitim danışmanlığı hizmeti veriyor. Başvuru sürecim sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerledi. Vize başvurumda da bana yardımcı oldular.

2023-09-18 Burak

Study UK ile birlikte Ielts kursuna katılma fırsatım oldu. Harika bir organizasyon! Kursun başından sonuna kadar müthiş bir müşteri destekleri vardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Çağlayan Bey'e mükemmel desteği için içtenlikle teşekkür ederim!

2023-09-18 Merve

Çağlayan Bey ve ekibine her adımda yanımda oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Bournemouth Üniversitesine başvuru sürecim çok iyi gitti ve vize ve burs başvurularımda da destek oldular.

2023-10-03 Ali

Study UK'dan alacağınız hizmet çok özel. Size ufuk açıyor ve idealleriniz için destek oluyorlar. Bu yolculukta kendiyle çıkarılması gereken bir adımdır.

2023-10-08 Ayşe

Study UK ile Ielts Eğitim kursuna katıldım. Harika bir organizasyon! Kursun başından sonuna kadar müthiş bir müşteri desteği vardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Çağlayan Bey'e mükemmel desteği için içtenlikle teşekkür ederim!

2023-10-18 Leyla

Study UK ile birlikte Ielts kursuna katılma şansım oldu. Harika bir organizasyon! Kursun başından sonuna kadar harika bir müşteri desteği sundular. Çağlayan Bey'e mükemmel desteği için içtenlikle teşekkür ederim!

2023-10-28 Deniz

Çağlayan Bey ve ekibine her adımda yanımda oldukları için minnettarım. Bournemouth Üniversitesine başvuru sürecim çok iyi geçti ve vize ve burs başvurularımda da destek oldular.

2023-11-02 Selin

Study UK'dan alacağınız hizmet çok özel. Size ufuk açıyor ve idealleriniz için destek oluyorlar. Bu yolculukta kendiyle çıkılması gereken bir adımdır.

2023-11-07 Kadir

Study UK ile Ielts Eğitim kursuna katıldım. Harika bir organizasyon! Kursun başından sonuna kadar harika bir müşteri formu vardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Çağlayan Bey'e mükemmel desteği için içtenlikle teşekkür ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Study UK, İngiltere'de Eğitim?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?