Star Elektronik Güvenlik Sistemleri yorumlar

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri yakın Birlik Mahallesi, Bornova, Izmir, Aegean Region, 35080

  • Adres: Birlik Mh, 4266. Sk. No:9/A, 35260 Bornova/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 554 604 21 44
  • Enlem, Boylam: 38.426253, 27.200257

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Star Elektronik Güvenlik Sistemleri yorumlar

Kamera alarm diafon network ve otomasyon sistemleri olarak hizmet vermekteyiz

2023-09-24 Ayşe

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri çok güvenilir bir firma. Hem kaliteli ürünler satıyorlar hem de personelleri çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. İhtiyaç duyduğum her an sorularıma cevap alabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden alarm sistemi aldım ve çok memnun kaldım. Ürün kaliteli ve sorunsuz çalışıyor. Montajı da gayet profesyonelce yapıldı. Firma yetkilileri de yardımcı oldular. Kesinlikle tercih edilebilecek bir firma.

2023-09-24 Fatma

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nin kamera sistemlerini kullanıyoruz ve çok memnunuz. Hem görüntü kalitesi çok iyi hem de kullanımı kolay. Firmadan aldığımız hizmet de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Ahmet

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri ile çalışıyoruz ve çok memnunuz. Hem ürünlerinin kalitesi hem de hizmetleri çok iyi. Personelleri her konuda yardımcı oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Selin

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nin ürün ve hizmet kalitesi gerçekten çok iyi. Kamera sistemleri sorunsuz çalışıyor ve uygun fiyatlı. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgili. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Osman

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden alarm sistemimizi aldık ve çok memnunuz. Ürün kaliteli ve güvenliği sağladığına gerçekten inanıyoruz. Firma yetkilileri de çok ilgilendiler ve montajı da sorunsuz yapıldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Gizem

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri gerçekten güvenilir bir firma. Kamera sistemlerini kullanıyoruz ve çok memnunuz. Görüntü kalitesi çok iyi ve kullanımı da kolay. Firma yetkilileri de her konuda yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Ali

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden aldığımız alarm sistemi çok kaliteli ve sorunsuz çalışıyor. Firma personelleri de çok ilgilendiler ve montajı da profesyonelce yapıldı. Kesinlikle tercih edebileceğiniz bir firma.

2023-11-03 Seda

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nin kamera sistemlerini kullanıyoruz ve çok memnunuz. Hem görüntü kalitesi çok iyi hem de kullanımı kolay. Firma yetkilileri de her konuda yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Cem

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri gerçekten güvenilir bir firma. Hem ürünlerinin kalitesi çok iyi hem de hizmetleri. Firma yetkilileri her konuda yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Ebru

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden aldığımız kamera sistemi gerçekten çok iyi. Hem görüntü kalitesi hem de kullanımı gayet kolay. Firma yetkilileri de çok ilgilendiler ve sorularımı cevapladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Turgay

Star Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden alarm sistemi satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürün kaliteli ve sorunsuz çalışıyor. Firma yetkilileri de çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Star Elektronik Güvenlik Sistemleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?