Spice Garden yorumlar

Spice Garden yakın Mandalin Sokak, Dalyan, Ortaca, Muğla, Aegean Region, 48840

  • Adres: Dalyan, Maraş Cd. No:101/2, 48600 Ortaca/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 553 868 34 46
  • Enlem, Boylam: 36.8329538, 28.6401533

Spice Garden, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Spice Garden yorumlar

Hint mutfağı konusunda gerçekten üst seviye bir işletmeydi. Ürün çeşitliliği çok fazlaydı ve işletmecilerin mutfakla alakalı bilgi sahibi olması çok faydalıydı gerçekten ürün seçiminde bilgileriyle yardımcı oldular. Ayrıca böyle bir dünya … Daha fazla

Yemek çok lezzetliydi, korma chicken menüsünü sipariş ettim, tatlı soslu bir yemek, lezzetini tam tutturdular! Yemeklere tam puan veriyorum, tam hayal ettiğim gibi oldu. Ama yemekleri yaklaşık yarım saat beklediğim için (restoran belki 40% … Daha fazla

Yemekler lezzetli.musteri ile en az yabanci musteri kadar ilgileniyorlar???????? Sicak yemek güzel sunum ve guler yüzlü servis.bir isletmede olmasi gereken bircok sey var.ama konum olarak mahalle arasi gibi.bu hizmeti sahilde almak daha … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Hint mutfağı konusunda gerçekten üst seviye bir işletmeydi. Ürün çeşitliliği çok fazlaydı ve işletmecilerin mutfakla alakalı bilgi sahibi olması çok faydalıydı gerçekten ürün seçiminde bilgileriyle yardımcı oldular. Ayrıca böyle bir dünya …

2023-09-22 Burak

Yemek çok lezzetliydi, korma chicken menüsünü sipariş ettim, tatlı soslu bir yemek, lezzetini tam tutturdular! Yemeklere tam puan veriyorum, tam hayal ettiğim gibi oldu. Ama yemekleri yaklaşık yarım saat beklediğim için (restoran belki 40% …

2023-09-22 Ceren

Yemekler lezzetli.musteri ile en az yabanci musteri kadar ilgileniyorlar???????? Sicak yemek güzel sunum ve guler yüzlü servis.bir isletmede olmasi gereken bircok sey var.ama konum olarak mahalle arasi gibi.bu hizmeti sahilde almak daha …

2023-10-07 Deniz

Yemekler lezzetliydi, özellikle baharatlarla oynadıkları tatlar çok güzeldi. Kırmızı eti mükemmel yumuşak ve lezzetliydi. Ancak mekan biraz sıcak ve gürültülüydü. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-10-12 Emre

Hint restoranında yemek yemek keyifliydi. İşletme sahibinin önerilerine göre seçim yapabildim ve lezzetli bir yemek yedim. Ancak restoranda rezervasyon yapmak gerekiyor çünkü kalabalık olabiliyor. Ortam ve dekor çok güzeldi, Hint kültürünü yansıtıyor. Fiyatlar da uygun, keyifli bir deneyimdi.

2023-10-17 Fatma

Birçok çeşit Hindistan mutfağı yemeği bulabilirsiniz. Lezzetler ve baharatlar harika. Personel yardımsever ve güleryüzlü. Ancak restoran biraz küçük ve masa düzeni biraz sıkışık. Yine de lezzetli bir yemek için güzel bir yer.

2023-10-22 Gökhan

Yemekler lezzetliydi, özellikle tavuk tikka masala favorim oldu. Ancak beklediğimden daha uzun bir süre yemek servisi aldık, bu biraz hayal kırıklığıydı. Orada çalışanlar çok yardımcı oldular ve genel olarak iyi bir deneyim yaşadık.

2023-10-27 Hatice

Bu Hint restoranını çok seviyorum, lezzetli yemekler ve harika bir atmosfer var. Bekleme zamanı biraz uzun olabilir, ancak yemekler buna değer. Personel de çok dost canlısı ve yardımsever. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-01 İbrahim

Hint mutfağı sevenler için harika bir restoran. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Ancak restoran biraz gürültülü olabilir, bu yüzden sessiz bir yemek için uygun değil. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-06 Jale

Bu Hint restoranında yemeklerin çok lezzetli olduğunu söyleyebilirim. Yemeklere özen gösteriliyor ve porsiyonlar da oldukça büyük. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Personel de ilgili ve yardımsever, herkese tavsiye ederim.

2023-11-11 Kemal

Hint restoranında yemek yemek gerçekten keyifliydi. Yemekler lezzetliydi ve sunumları da güzeldi. Ancak restoran biraz kalabalık olabilir ve beklemek zorunda kalabilirsiniz. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-16 Leyla

Bu Hint restoranında harika bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve personel çok yardımcı oldu. Ancak restoran biraz küçük ve gürültülü olabilir. Yine de keyifli bir yemek için tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Spice Garden?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?