Soweto Modern Birhane

Soweto Modern Birhane yakın cafe du fiesta, Atatürk Caddesi, Alsancak Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35220

  • Adres: Alsancak, Cumhuriyet Blv No:240, 35220 Konak/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 421 28 21
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 38.4376419, 27.142075

Soweto Modern Birhane, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Soweto Modern Birhane yorumlar

Klima yok, garson sayısı az fakat nitelikli, ortam olarak keyifli bir mekan. Tavsiye ediyorum. Daha fazla

Madelas Ubuntu’da kapida yer gosteren kizin ukalaligi sebebiyle oraya gitmeyip geldigimiz bir mekandi. İc mekan ve muzikler gayet keyifli menu icerigi zengindi. Kesinlikle tavsiye ederim. Bizimle ilgilenen sarisin minyon gir hanimefendi … Daha fazla

-Girişten itibaren dekorasyonu itibariyle çok keyifli bir mekan. -Girişin hemen sol tarafında bir oda var ama esas oturulan kısım bahçe kısmı gibi olan üstü açılıp kapanabilen kısım. Sigara dumanı vardı ama çok rahatsız edici … Daha fazla

2023-09-18 Aslı

Klima yok, garson sayısı az fakat nitelikli, ortam olarak keyifli bir mekan. Tavsiye ediyorum.

2023-09-18 Ahmet

Madelas Ubuntu’da kapıda yer gösteren kızın ukalalığı sebebiyle oraya gitmeyip geldiğimiz bir mekandı. İç mekan ve müzikler gayet keyifli, menü içeriği zengindi. Kesinlikle tavsiye ederim. Bizimle ilgilenen sarışın minyon gişe hanımefendi çok ilgiliydi.

2023-09-18 Ebru

-Girişten itibaren dekorasyonu itibariyle çok keyifli bir mekan. -Girişin hemen sol tarafında bir oda var ama esas oturulan kısım bahçe kısmı gibi olan üstü açılıp kapanabilen kısım. Sigara dumanı vardı ama çok rahatsız edici değildi. Menüyü hatırlamıyorum ama genel olarak sunum olarak başarılıydı. Biz sadece çilekli mojito ve cordon bleu sipariş ettik. Garson ilgili ve hızlıydı.

2023-10-03 Selim

Geçen hafta sonumda arkadaşlarımla Soweto'a gittik ve gerçekten harika bir deneyim yaşadık. Ortamın atmosferi çok hoştu, dekorasyon çok güzel yapılmış. Garsonların sayısı az olsa da çok profesyonel ve özenli davrandılar. Yemekler de lezzetliydi ve porsiyonlar doyurucuydu. Bir sonraki Soweto ziyaretim için sabırsızlanıyorum!

2023-10-08 Ayşe

Soweto'daki bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine burayı ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. İçeriye ilk adım attığımda dekorasyon beni büyüledi. Bahçe kısmı özellikle çok güzeldi, açık havada oturup yemek yemek harikaydı. Garsonlar da çok cana yakındı ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da uygun sayılır. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-13 Berk

Soweto Modern Birhane Bar'da bir arkadaşımın doğum gününü kutladık ve harika bir gece geçirdik. Mekanın atmosferi çok sıcak ve samimiydi. Garsonlar çok ilgiliydi ve sürekli olarak bize yardımcı oldular. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da makuldü. Eğlenceli bir gece geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-10-18 Gizem

Son derece keyifli bir akşam geçirdik. Dekorasyon çok iyi yapılmış ve atmosfer çok sıcak. Garsonlar güler yüzlü ve ilgiliydi. Yemekler de oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-10-23 Murat

Soweto Modern Birhane Bar'da harika bir akşam geçirdik. Dekorasyon çok güzel ve atmosfer çok sıcak. Garsonlar çok saygılı ve profesyonel. Yemekler de çok lezzetli ve porsiyonlar da büyüktü. Kesinlikle geri döneceğim.

2023-10-28 Zeynep

Soweto Modern Birhane Bar'a eşimle birlikte gittik ve gerçekten hoş bir deneyim yaşadık. Ortam çok keyifli ve rahattı. Garsonlar güler yüzlü ve hızlı hizmet verdiler. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da uygun sayılır. Bir daha gitmeyi kesinlikle düşünüyoruz.

2023-11-02 Emre

Soweto Modern Birhane Bar'da birkaç kez bulundum ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Dekorasyon çok etkileyici ve atmosfer çok samimi. Garsonlar çok dikkatli ve nazik. Yemekler de lezzetliydi ve fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-07 Melis

Soweto Modern Birhane Bar'da arkadaşlarım ile akşam yemeği yedik ve harika bir zaman geçirdik. Mekanın atmosferi çok sıcak ve samimiydi. Garsonlar çok cana yakındı ve bize hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da uygundu. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-12 Serkan

Soweto Modern Birhane Bar'a iş arkadaşlarımla gittik ve gerçekten memnun kaldık. Mekanın dekorasyonu çok güzel ve atmosfer çok sıcak. Garsonlar çok ilgiliydi ve bize sürekli olarak yardımcı oldular. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da uygun sayılır. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Soweto Modern Birhane?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?