Sojourn Turkey yorumlar

Sojourn Turkey yakın Özgür Balıkevi, Atatürk Bulvarı, Gürsu Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07075

  • Adres: Gürsu, Atatürk Blv. Nogay Apt No:221 Kat 4 Daire 9, 07070 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 507 027 27 94
  • Web sitesi: sojournturkeytours.com
  • Enlem, Boylam: 36.8583101, 30.6240214

Sojourn Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sojourn Turkey yorumlar

Turkey trip was amazing. The country is very beautiful with excellent weather and lovely people. I had been to Istanbul, Cappadocia and Kas. Each city has its own rich cultural heritage and history. Soujourn had organized everything quite … Daha fazla

Top-notch tour company. Extremely responsive prior to and during travel. The accommodations chosen were exactly what we would have chosen ourselves. Sojourn's guides are the BEST - professional, yet warm and friendly. You can tell they … Daha fazla

Sojourn booked us a trip to an all inclusive in Northern Cyprus. The Concord hotel we stayed at was epic! I have been back a couple times now but Sojourn made everything so easy from check in to handling questions when they came up!

2023-10-02 Ayşe

Türkiye turu harikaydı. Ülke çok güzel, mükemmel hava ve sevimli insanlar. İstanbul, Kapadokya ve Kaş'a gitmiştim. Her şehir kendi zengin kültürel mirasa ve tarihe sahip. Sojourn her şeyi oldukça iyi organize etmişti.

2023-10-02 Mehmet

Harika bir tur şirketi. Seyahatten önce ve sırasında son derece duyarlı. Seçilen konaklamalar tam olarak kendimiz seçeceğimiz şekildeydi. Sojourn'ün rehberleri EN İYİSİ - profesyonel, ama samimi ve dostane. Anlarsınız ki onlar...

2023-10-02 Ali

Sojourn bize Kuzey Kıbrıs'ta bir her şey dahil tatil rezervasyonu yaptı. Kal stayedığımız Concord oteli epikti! Şimdi birkaç kez geri döndüm ama Sojourn her şeyi o kadar kolay hale getirdi ki check-in'den sorulara cevap yazmaya dek!

2023-10-17 Hande

Geçen hafta Sojourn Turkey ile Kıbrıs turuna gittim. Harika bir deneyimdi. Kıbrıs'ı hiç böyle görmemiştim. Her şey mükemmeldi. Tur organizasyonu, konaklama, yemekler, rehberlik hepsi harikaydı. Sojourn Turkey'ye teşekkür ederim!

2023-10-22 Fırat

Sojourn Turkey ile İstanbul, Kapadokya turuna katıldık. Her şey çok güzeldi. Turun çok iyi organize edildiğini düşünüyorum. Özellikle rehberler çok iyiydi. Hepsi çok bilgili, sıcakkanlı ve ilgiliydi. Kesinlikle tekrar seyahat etmek isterim!

2023-10-27 Sevim

Sojourn Turkey ile bir tatil rezervasyonu yaptık ve çok memnun kaldık. Rezervasyon süreci çok kolay ve hızlıydı. Tatil köyü muhteşemdi ve her şey düzenli ve temizdi. Ekip çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorun yaşamadık. Harika bir deneyim!

2023-11-01 Gül

Sojourn Turkey ile yaptığımız tatil harikaydı. Her şey planlandığı gibi gitti ve en önemlisi rehberlerimiz çok profesyoneldi. Gezilerimiz sırasında bize tarih ve kültür hakkında çok şey öğrettiler. Tekrar seyahat etmek için sabırsızlanıyorum!

2023-11-06 Kaan

Sojourn Turkey ile Kas'a bir gezi düzenledik ve harika bir deneyimdi. Turlar çok iyi organize edildi ve rehberler çok bilgiliydi. Kas'ta konaklamamız da mükemmeldi. Overall, çok memnun kaldık ve Sojourn Turkey'yi arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz!

2023-11-11 Deniz

Sojourn Turkey ile bir tur düzenledik ve çok memnun kaldık. Genel deneyim harikaydı ve tüm detaylar çok iyi düşünülmüştü. Rehberler çok yardımcı ve bilgiliydi. Kesinlikle tekrar seyahat etmek istiyoruz!

2023-11-16 Burak

Sojourn Turkey ile Kapadokya turu yaptık ve harika bir deneyim oldu. Tur çok iyi organize edildi ve her şey planlandığı gibi gitti. Rehberler çok bilgili ve ilgililerdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-21 Ebru

Sojourn Turkey ile bir tur rezervasyonu yaptık ve çok memnun kaldık. Tüm süreç çok kolay ve sorunsuzdu. Rezervasyonlarımızı hızlı bir şekilde tamamladık ve tatilimizi huzurlu bir şekilde geçirdik. Ekip çok yardımcı oldu ve tatilimizi unutulmaz kıldı.

2023-11-26 Can

Sojourn Turkey ile İstanbul'da harika bir tatil geçirdik. Konaklama mükemmeldi ve rehberler çok ilgiliydi. Şehri keşfetmek için bize güzel önerilerde bulundular ve tarihi yerleri tanımak için çok fazla bilgi verdiler. Sojourn Turkey'ye teşekkürler!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sojourn Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?