Sönmez Ticaret Kauçuk Ürünler yorumlar

Sönmez Ticaret Kauçuk Ürünler yakın Ömerağa Sokak, Azapkapı, Arap Cami, Arap Cami Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Arap Cami Mahallesi Perşembe Pazarı Caddesi, Ömerağa Sk. No:12/A, 34420 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 249 43 30
  • Web sitesi: kaucukurunler.com
  • Enlem, Boylam: 41.0231901, 28.9724185

Sönmez Ticaret Kauçuk Ürünler, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sönmez Ticaret Kauçuk Ürünler yorumlar

Kauçuk ürünler satan sonmez ticaret firması, aklınıza gelebilecek kauçuk ürünler, ses yalıtım süngeri, lastik levhalar, kauçuk takozlar ve kauçuk levhalar gibi pek çok ürünü bu firmada bulabilirsiniz. Tavsiye ederim.

2023-09-24 Ali

Kauçuk ürünlerinin çeşitliliği çok fazla. İhtiyacınız olan her türlü kauçuk ürünü bu firmada bulabilirsiniz. Ses yalıtım süngeri, lastik levhalar, kauçuk takozlar ve kauçuk levhalar gibi birçok ürünü buradan temin edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Sonmez Ticaret Kauçuk Ürünlerinde alışveriş yaptıktan sonra çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Tekrar alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.

2023-09-24 Mehmet

Kauçuk ürünleri konusunda uzman bir firma. Ürün seçenekleri çok çeşitli ve kaliteli. Genellikle işletmeler için kauçuk ürünleri temin ediyoruz ve her seferinde Sonmez Ticaret'i tercih ediyoruz. Hızlı teslimatları ve kaliteli hizmetleri için teşekkür ederiz.

2023-10-09 Fatma

Sonmez Ticaret'ten ses yalıtım süngerleri satın aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Ses izolasyonu konusunda çok etkili ve kaliteli bir ürün. Bunun yanında firma personeli de çok yardımcı oldu ve sorularıma sabırla cevap verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ahmet

Sonmez Ticaret'ten kauçuk takozlar satın aldım ve üründen çok memnun kaldım. Kaliteli bir ürün ve uygun fiyat. Firma personeli de çok ilgili ve yardımcı oldu. Alışveriş deneyimi çok olumlu oldu. Başka kauçuk ürünlerine ihtiyaç duyduğumda tekrar tercih edeceğim.

2023-10-19 Zeynep

Sonmez Ticaret'e kauçuk takozlar için başvurdum ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Ayrıca personel de çok yardımcı oldu ve hızlı bir teslimat gerçekleştirdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Hasan

Sonmez Ticaret'ten kauçuk levhalar satın aldım ve gerçekten kalite çok yüksekti. Ürünler çok çeşitli ve her türlü ihtiyaca uygun. Firma personeli de çok ilgili ve yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım bir firma.

2023-10-29 Emine

Sonmez Ticaret'ten aldığım kauçuk ürünlerinden çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları da makul. Müşteri hizmetleri de çok ilgili. İşlerinin ehli bir firma. Tavsiye ederim.

2023-11-03 Hüseyin

Sonmez Ticaret'ten kauçuk ürünleri alıyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Esra

Sonmez Ticaret'ten alışveriş yapmak gerçekten keyifli bir deneyim. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyor. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım bir firma.

2023-11-13 Murat

Sonmez Ticaret'ten kauçuk ürünleri aldım ve gerçekten kaliteli ürünlerdi. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-18 Gül

Sonmez Ticaret'te alışveriş yapmaktan çok memnunum. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Ayrıca personel de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sönmez Ticaret Kauçuk Ürünler?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?