Snoc Outdoor Furniture yorumlar

Snoc Outdoor Furniture yakın MASKO Mobilya Kenti, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: Atatürk, Masko Sanayi Sitesi Yolu Masko Mobilya Kenti D:17 B Blok No:21-23, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 800 6464
  • Web sitesi: snoc.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0649326, 28.800744

Snoc Outdoor Furniture, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Snoc Outdoor Furniture yorumlar

Merhaba, bahçe mobilyalarımızı Snoc Asya mağazanızdan aldık. Ürünleri bu yaz teslim alacağımız evimizde kullanacağız inş. , kaliteli ve şık duruyor, kullandıktan sonra da memnun kalacağımızı umuyoruz.Benim özellikle bu memnuniyeti … Daha fazla

Tüm ürünlerin kaliteleri ve tasarımları mükemmel. Çalışanlar ürünler konusunda ilgili ve bilgili, tercih yaparken çok yardımcı oldular :) Hem bahçe mobilyası hem de balkonlar için gayet şık ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Büyük bi zevkle kullanıyorum ???? …

Harika bir mobilya mağazası, son derece şık ve modern bahçe mobilyaları ve aksesıarları bulabilirsiniz, çalışanlar son derece kibar ve ilgili.

2023-09-26 Ece

Bahçe mobilyalarımızı Snoc Asya mağazanızdan aldık. Ürünleri bu yaz teslim alacağımız evimizde kullanacağız inş. , kaliteli ve şık duruyor, kullandıktan sonra da memnun kalacağımızı umuyoruz.

2023-09-26 Elif

Tüm ürünlerin kaliteleri ve tasarımları mükemmel. Çalışanlar ürünler konusunda ilgili ve bilgili, tercih yaparken çok yardımcı oldular :) Hem bahçe mobilyası hem de balkonlar için gayet şık ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Büyük bi zevkle kullanıyorum ????

2023-09-26 Ayşe

Harika bir mobilya mağazası, son derece şık ve modern bahçe mobilyaları ve aksesıarları bulabilirsiniz, çalışanlar son derece kibar ve ilgili.

2023-10-11 Selin

Mağazaya girdiğimizde, ürünleri incelerken çalışanlar ilgili ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi ve tasarımı gerçekten mükemmel. Bahçemizde kullanmaktan çok mutluyuz.

2023-10-16 Mehmet

Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazasından aldığımız ürünleri çok beğendik. Kaliteli ve şık duruyorlar. Satış ekibi de ilgili ve yardımcı oldu.

2023-10-21 Gül

Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazasından aldığımız ürünler oldukça kaliteli ve şık. Bahçemizi çok güzel bir şekilde süslediler. Çalışanlar da son derece yardımcı oldular.

2023-10-26 Ali

Bahçemiz için Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazasından ürün aldık. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve şık tasarımları var. Çalışanlar da çok ilgilendiler.

2023-10-31 Zeynep

Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazasından aldığımız ürünleri çok beğendik. Hem kaliteli hem de şık. Çalışanlar da yardımcı oldular.

2023-11-05 Emre

Bahçe mobilyalarını Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazasından aldık. Ürünlerin kalitesi gerçekten yüksek. Satış ekibi de ilgili ve yardımcı oldular.

2023-11-10 Seda

Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazasından aldığımız ürünleri çok beğendik. Hem kaliteli hem de şık tasarımları var. Çalışanlar da son derece kibar ve yardımcı oldular.

2023-11-15 Can

Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazasının ürünleri gerçekten çok kalitelidir. Tasarımları da şık ve modern. Çalışanlar da son derece ilgili ve kibar.

2023-11-20 Erdem

Snoc Outdoor Furniture Bahçe mağazası, kaliteli ve modern bahçe mobilyaları bulabileceğiniz harika bir yer. Çalışanlar da son derece yardımcı ve kibar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Snoc Outdoor Furniture?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?