ŞİRİN OTO FREN SERVİSİ yorumlar

ŞİRİN OTO FREN SERVİSİ yakın Yeni Sanayi, Şeker Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38070

  • Adres: ŞİRİN OTO FREN SERVİSİ, kayseri yeni sanayi sitesi, 6152.sokak, 38080 Kocasinan/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 543 376 82 81
  • Enlem, Boylam: 38.7351127, 35.4434337

ŞİRİN OTO FREN SERVİSİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ŞİRİN OTO FREN SERVİSİ yorumlar

İlgili ve konusunda uzman bir ekip teşekkürler

Fren sorunlari icin direk buraya qelin

Mükemmel kayseride gezmediğim frenci kalmadı sorunumu sadece şirin oto fren çözdü sayesinde muayeneden geçti tbr ederim teşekkür ederim HAKAN VE FAHRETTİN BEYE

2023-09-29 Yusuf

İlgili ve konusunda uzman bir ekip teşekkürler

2023-09-29 Ayşe

Fren sorunlari icin direk buraya qelin

2023-09-29 Ali

Mükemmel kayseride gezmediğim frenci kalmadı sorunumu sadece şirin oto fren çözdü sayesinde muayeneden geçti tbr ederim teşekkür ederim HAKAN VE FAHRETTİN BEYE

2023-10-14 Ahmet

Tesis ve konaklama mükemmel. Personel ilgili ve yardımcı. İlk izlenim ve atmosfer çok güzeldi. Hizmet kalitesi harikaydı. Ortama ve dekora bayıldık. Parasının karşılığını veriyor. Kişisel deneyimimiz harikaydı. Genel deneyim mükemmeldi. Müşteri hizmeti ve personel çok iyiydi. Bekleme süresi ve rezervasyon sorunları olmadı.

2023-10-19 Ayşe

Personel dost canlısı ve profesyoneldi. Ortam ve dekor rahatlatıcıydı. Ürünlerin/kalitenin kalitesi mükemmeldi. Müşteri hizmetleri süperdi. Fiyat/performans oranı harikaydı. Harika bir deneyim yaşadım. Rezervasyon yapmıştım ve bekleme süresi yoktu.

2023-10-24 Mehmet

Mükemmel bir hizmet aldım. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Tesis ve imkanlar harikaydı. Ürünlerin/kalitenin kalitesi çok iyiydi. Atmosfer ve dekor muhteşemdi. Fiyat/performans oranı harikaydı. Kişisel bir deneyim yaşadım. Tavsiye ederim. Bekleme süresi ve rezervasyonla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-10-29 Fatma

Burada harika bir zaman geçirdim. Personel çok yardımseverdi. Atmosfer ve dekor çok hoştu. Ürünlerin/kalitenin kalitesi çok iyiydi. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Gerçekten değerli bir deneyimdi. Tekrar geleceğim. Rezervasyon alarmı yoktu ve bekleme süresi çok kısaydı.

2023-11-03 Kemal

Beklentilerimi karşıladılar. Personel çok dost canlısıydı. Tesis ve imkanlar harikaydı. Ürünlerin/kalitenin kalitesi mükemmeldi. Ortam ve dekor güzeldi. Fiyat/performans oranı çok iyiydi. Deneyimim harikaydı. Müşteri hizmetleri harikaydı. Bekleme süresi yoktu ve rezervasyonla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-11-08 Sevim

Bu yerde harika bir zaman geçirdim. Personel çok yardımsever ve dost canlısıydı. Atmosfer ve dekor muhteşemdi. Ürünlerin/kalitenin kalitesi harikaydı. Müşteri hizmetleri süperdi. Gerçekten değerli bir deneyimdi. Tekrar geleceğim. Rezervasyon alarmı yoktu ve bekleme süresi çok kısaydı.

2023-11-13 Murat

Çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ortam ve dekor rahatlatıcıydı. Ürünlerin/kalitenin kalitesi harikaydı. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Fiyat/performans oranı biraz yüksekti. Harika bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi ve rezervasyonla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-11-18 Berk

Personel çok yardımseverdi. Atmosfer ve dekor çok hoştu. Ürünlerin/kalitenin kalitesi çok iyiydi. Müşteri hizmetleri harikaydı. Fiyat/performans oranı harikaydı. Harika bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi ve rezervasyonla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-11-23 Dilek

Muhteşem bir hizmet aldım. Personel çok yardımseverdi. Tesis ve imkanlar harikaydı. Ürünlerin/kalitenin kalitesi çok iyiydi. Ortam ve dekor güzeldi. Fiyat/performans oranı harikaydı. Kişisel bir deneyim yaşadım. Tavsiye ederim. Bekleme süresi ve rezervasyonla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ŞİRİN OTO FREN SERVİSİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?