Silahtar Trafo Merkezi yorumlar

Silahtar Trafo Merkezi yakın Kazım Karabekir Caddesi, Emniyettepe Mahallesi, Eyüpsultan, Istanbul, Marmara Region, 34060

  • Adres: Emniyet Mahallesi, Kazım Karabekir Cd. No:6, 34060 Eyüpsultan/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 427 10 74
  • Enlem, Boylam: 41.0696654, 28.9462238

Silahtar Trafo Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Silahtar Trafo Merkezi yorumlar
2023-10-01 Ahmet

Silahtar Trafo Merkezi Elektrik Trafo Merkezi hizmetleriyle ilgili hiçbir şikayetim yok. Elektrik trafo hizmetleri beklediğimden daha hızlı ve düzgün bir şekilde gerçekleştirildi. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyonel. Buradan aldığım hizmetten memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-01 Ayşe

Elektrik trafo merkezi, kaliteli ürünler ve hizmet sunmaktadır. Trafo hizmetlerinden faydalandığım süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadım. Hizmet alırken, personel son derece ilgili ve profesyoneldi. Silahtar Trafo Merkezi'nde vakit geçirmekten keyif aldım. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Fatma

Elektrik trafo hizmetleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Araştırmalarım sonucunda Silahtar Trafo Merkezi'ni tercih ettim ve memnun kaldım. Personeller son derece müşteri odaklı ve yardımcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Zeynep

Silahtar Trafo Merkezi Elektrik Trafo Merkezi'nde aldığım hizmet son derece kaliteliydi. Personellerin ilgisi ve yardımseverliği üst düzeydeydi. Hizmetler hızlı ve düzgün bir şekilde gerçekleştirildi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Emre

Elektrik trafo hizmetleri oldukça kaliteliydi. Hizmetlerin gerçekleşme hızı ve düzgünlüğü beni memnun etti. Personellerin ilgisi ve yardımseverliği de üst düzeydeydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-10 İbrahim

Elektrik trafo merkezi oldukça kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Personellerin ilgisi ve yardımseverliği beni memnun etti. Hizmetler düzgün bir şekilde gerçekleştirildi. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Esra

Silahtar Trafo Merkezi Elektrik Trafo Merkezi'nde geçirdiğim süre boyunca gayet memnun kaldım. Hizmetler hızlı ve düzgün bir şekilde gerçekleştirildi. Personeller son derece yardımcı ve ilgili. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Yusuf

Elektrik trafo hizmetleri oldukça kaliteliydi. Hizmetlerin gerçekleşme hızı ve düzgünlüğü beni memnun etti. Personellerin ilgisi de üst düzeydeydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-25 Nur

Silahtar Trafo Merkezi Elektrik Trafo Merkezi'nde hesaplı bir hizmet aldım. Personeller son derece yardımcı ve ilgiliydi. İşi hızlı bir şekilde tamamladılar. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Silahtar Trafo Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?