Sıla Otomotiv

Sıla Otomotiv yakın Kemal Sk., Orhangazi Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34903

  • Adres: Orhangazi, Kemal Sk. No:39, 34903 Pendik/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 240 65 10
  • Enlem, Boylam: 40.869193, 29.286278

Sıla Otomotiv, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sıla Otomotiv yorumlar

Araç almak için bu firmaya gitmiştim. Ancak ilanda verdikleri bilgiler doğru değildi. Araç başında da doğru bilgi vermediler. Ekspertiz sonunda tabii ki gerçek ortaya çıktı. aracın hasarlı olduğunu biliyordum ancak hasar söylediklerinden … Daha fazla

İki kere kaza sonrası aracımı sıla otomotivde yaptırdım. İşçilik, malzeme ve servis sonrası iş sahiplenme mükemmel. İş teslim süresini daha kısa tuttuğunuz takdirde kusursuz denilebilir.

Tüm ustaların değişecek dediği kapıyı tamir ederek beni büyük bir masraftan kurtardı. Kapı orijinalden farksız şekilde tamir edildi. Kalite-fiyat dengesi en iyi yer bence.

2023-09-18 Mert

Araç almak için bu firmaya gitmiştim. Ancak ilanda verdikleri bilgiler doğru değildi. Araç başında da doğru bilgi vermediler. Ekspertiz sonunda tabii ki gerçek ortaya çıktı. aracın hasarlı olduğunu biliyordum ancak hasar söylediklerinden daha fazlaydı ve benim için kabul edilemez seviyede. Bir daha asla tercih etmem.

2023-09-18 Emre

İki kere kaza sonrası aracımı sıla otomotivde yaptırdım. İşçilik, malzeme ve servis sonrası iş sahiplenme mükemmel. İş teslim süresini daha kısa tuttuğunuz takdirde kusursuz denilebilir.

2023-09-18 Ayşe

Tüm ustaların değişecek dediği kapıyı tamir ederek beni büyük bir masraftan kurtardı. Kapı orijinalden farksız şekilde tamir edildi. Kalite-fiyat dengesi en iyi yer bence.

2023-10-03 Ali

İlgi ve alakası için sıla otomotiv teşekkür ederim.

2023-10-08 Deniz

Araç boyası konusunda çok iyi bir hizmet aldım. Teşekkür ederim.

2023-10-13 Gülay

İşlerini düzgün yapıyorlar, hocamın derdine bu sefer iyice deva oldular.. Yapılan işlerde bizleri bilgilendirip yardımcı oluyorlar. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

2023-10-18 Hakan

Sıla otomotiv işinde başarılı bir işletme. İşlerini düzgün yapıyorlar. Sonuç mükemmel. İş susturucu sökülüyor ancak Bizimle detaylı konuşulmuş olduğu için onaylamıştık. Yetkililerle açıkça görüşmeniz sizin yararınıza bir durum ancak buraya yorum yazmadan önce gittiğiniz yerde ki randevu başlangıcında bilgi alış verişlerini buna göre yapmanız gerekmektedir.

2023-10-23 Betül

Onlarda fırsatini yaratıp her fırsatta söylemek istemiyorudum kaputun değişeceğini sapasağlam yapısının eğildiği yerden bile belli olmuyor.

2023-10-28 Burak

Kapıda neredeyse koca bir boşluk var. Aracı başka bir firmaya götürdüm. Kendi bölümü bile geçmediği için orada tamir edemediler. Güncel fiyatı da emiş benimkinin bile 12 katı.

2023-11-02 Demet

Kaput değişimi için işletmenize uğradım, ilgili yeterli iş birimi olmadığı bilgisini aldım, fakat bundan daha kolay olan her şeye razıydınız, arabayı aynı gün aldık, dönerken kesik emiş, işlem yapılmış olduğunu ve camekanın temiz olduğunu gözlemladim

2023-11-07 Eren

Gördüğüm yığılma beni etkiledi, her seferinde bir an önce iş bitireyim. Temiz yapıyorlar ama gölgeleri tam yapamıyorlar ve işlemede usta diyen orijinal, yumruksuz gibi kişileri seçiyorsunuz.

2023-11-12 Fatma

İki veya daha fazla kaza sonrası aracım stil otomotivde yaptırdım. İşçilik, malzeme ve servis sonrası iş sahiplenme mükemmel. İş teslim süresini daha kısa tuttuğunuz takdirde kusursuz denilebilir. Mutlulukla ve rahat bir şekilde işinizi teslim edip geri alabilirsiniz.Onları aramanız önceden randevu almanız yeterlidir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sıla Otomotiv?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?