sihirbaz burak parlı yorumlar

sihirbaz burak parlı yakın Vatansever Caddesi, Yakacık, Yakacık Çarşı Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34876

  • Adres: Vatan Sever Cad. Demirli Twinstar No:82/A Blok D:26, 34876 Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 536 656 48 16
  • Web sitesi: sihirbazburakparli.com
  • Enlem, Boylam: 40.9111706, 29.2334625

sihirbaz burak parlı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
sihirbaz burak parlı yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Burak Parlı'ya bir arkadaşımın doğum günü partisinde denk geldim. Harika bir sihirbazdı. Gösterisi çok etkileyici ve eğlenceliydi. Sihirbazlık numaralarını çok iyi yapıyor ve izleyicileri şaşırtmayı başarıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

Sihirbaz Burak Parlı ile birçok kez çalıştık ve her seferinde büyülenmemek imkansız. Gösterileri çok profesyonel ve etkileyici. Misafirlerimiz her seferinde çok eğleniyor ve şaşkınlıkla izliyorlar. Kesinlikle en iyi seçimlerden biri!

2023-09-19 Fatma

Sihirbaz Burak Parlı'nın gösterisine katıldım ve gerçekten etkilendim. Sihirbazlık numaraları inanılmazdı ve atmosfer çok eğlenceliydi. Burak Parlı hem yetenekli bir sihirbaz hem de sıcakkanlı bir insan. Kesinlikle tekrar izlemek isterim.

2023-10-04 Hüseyin

Sihirbaz Burak Parlı'nın gösterisi çok profesyonel ve etkileyiciydi. Hem çocuklar hem de yetişkinler için harika bir deneyimdi. Burak Parlı, izleyicileri eğlendirirken aynı zamanda şaşırtmayı başarıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Emine

Burak Parlı'nın sihirbazlık gösterisine katıldım ve çok etkilendim. Gösterisi inanılmazdı ve gerçekten büyüleyiciydi. Burak Parlı, izleyicilerle etkileşim kurarak, herkesi eğlendirdi ve şaşırttı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ali

Sihirbaz Burak Parlı ile bir etkinlikte tanıştım ve gösterisine katıldım. Gerçekten etkileyici bir performans sergiliyor. Sihirbazlık numaraları çok şaşırtıcı ve izleyicileri büyülüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Zeynep

Sihirbaz Burak Parlı'nın gösterisine katıldım ve çok etkilendim. Sihirbazlık numaraları çok özgün ve etkileyiciydi. Burak Parlı'nın enerjisi ve sahne hakimiyeti mükemmeldi. Kesinlikle tekrar izlemek isterim.

2023-10-24 Mustafa

Burak Parlı ile bir etkinlikte çalıştık ve gerçekten etkilendim. Gösterisi çok etkileyiciydi ve izleyicileri büyülemeyi başardı. Sihirbazlık numaraları birbirinden farklı ve ilginçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Ayla

Sihirbaz Burak Parlı'nın gösterisi harikaydı. Sihirbazlık numaraları çok etkileyici ve izleyicileri büyülüyordu. Burak Parlı'nın enerjisi ve sahne hakimiyeti harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Yusuf

Burak Parlı'nın gösterisine katıldım ve çok etkilendim. Sihirbazlık numaraları çok şaşırtıcı ve izleyicileri büyülüyor. Burak Parlı, sahnede çok rahat ve enerjik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Nesrin

Sihirbaz Burak Parlı'nın gösterisine katıldım ve çok keyifli bir deneyim yaşadım. Gösteri sırasında sürekli olarak şaşırdım ve şaşkınlıkla izledim. Burak Parlı'nın sihirbazlık yetenekleri gerçekten inanılmaz. Kesinlikle tekrar izlemek isterim.

2023-11-13 Kadir

Sihirbaz Burak Parlı'nın gösterisine katıldım ve gerçekten etkilendim. Sihirbazlık numaraları çok şaşırtıcı ve izleyicileri büyülüyor. Burak Parlı, çocukları eğlendirirken aynı zamanda yetişkinleri de şaşırtmayı başarıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? sihirbaz burak parlı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?