Şifalı Tevfik Paşa Hamamı yorumlar

Şifalı Tevfik Paşa Hamamı yakın Şifalı Teyfik Paşa Hamamı, Anafartalar Caddesi, Hurşidiye Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region

  • Adres: Hurşidiye, Anafartalar Cd. No:501, 35240 Konak/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 425 14 76
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 38.420474, 27.1380852

Şifalı Tevfik Paşa Hamamı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şifalı Tevfik Paşa Hamamı yorumlar

This was my first Turkish bath experience and it was wonderful. Ramazan was very kind and professional, and he massaged all of the knots from my body. I feel clean and rejuvenated!

Exactly what I was looking for! Local hamam for locals. It is not a fancy spa, but a proper hamam experience (so the price is fair too). Look for Ramazan to enjoy an amazing massage! Daha fazla

Service is super good , i from Malaysia , love this place . and the massage also very very comfortable . Is a old transitional place . But the people very nice and very friendly . … Daha fazla

2023-09-30 Hasan

Bu benim ilk Türk hamamı deneyimimdi ve harikaydı. Ramazan çok nazik ve profesyoneldi ve bedenimdeki tüm düğümleri masaj yaptı. Temiz ve yeniden doğmuş gibi hissediyorum!

2023-09-30 Ayşe

Tam olarak aradığım şeydi! Yerel insanlar için yerel bir hamam. Şık bir spa değil, gerçek bir hamam deneyimi (bu yüzden fiyat da adil). Muhteşem bir masaj için Ramazan'ı arayın!

2023-09-30 Mehmet

Hizmet süper iyi, Malezya'danım, bu yeri seviyorum. Ve masaj da çok çok rahat. Eskiden geçiş bir yer. Ama insanlar çok güzel ve çok dostça. ...

2023-10-01 Siti

Hizmet süper iyi, Malezya'danım, bu yeri seviyorum. Ve masaj da çok çok rahat. Eskiden geçiş bir yer. Ama insanlar çok güzel ve çok dostça.

2023-10-16 Cemre

Harika bir deneyimdi! Herkese açık saunayı tercih ettim ve hayal kırıklığına uğramadım. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımcı oldular. Sauna çok temiz ve rahattı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-10-21 Berk

Tavsiye ediyorum! Şifalı Tevfik Paşa Hamamı Herkese Açık Sauna harika bir deneyim sunuyor. Çalışanlar çok profesyonel ve nazik. Masaj çok rahatlatıcıydı ve hamam temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum!

2023-10-26 Ayşe

Güzel bir hamam deneyimi yaşadım. Hamamda Ramazan ile harika bir masaj seansı gerçekleştirdim ve çok rahatladım. Çalışanlar çok yardımcıydı ve ortam çok temizdi. Fiyat da oldukça uygun. Tavsiye ederim!

2023-11-05 Selin

Genel olarak güzel bir deneyimdi. Hamamın atmosferi çok hoştu ve çalışanlar ilgiliydi. Ancak masaj hizmeti biraz daha iyi olabilirdi. Yine de tekrar giderim.

2023-11-20 Cansu

Oldukça hoş bir deneyimdi. Hamamın atmosferi sıcak ve samimiydi. Masaj hizmeti de oldukça iyiydi ve rahatladım. Çalışanlar da çok cana yakındı. Tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şifalı Tevfik Paşa Hamamı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?