Shine Dans Stüdyosu yorumlar

Shine Dans Stüdyosu yakın IDEA - Never Stop Learning, 48, Tunus Caddesi, Tunalı, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Kavaklıdere, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Tunus Cd. 46/3, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 533 732 20 89
  • Web sitesi: shinedans.com
  • Enlem, Boylam: 39.9079987, 32.8582857

Shine Dans Stüdyosu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Shine Dans Stüdyosu yorumlar

Shine ile 1 yıl kadar önce başladı yolculuğumuz. Meğer hayatım öncesinde ne kadar boşmuş. Hayatımda hiçbir yere bu kadar istekle gittiğimi hatırlamıyorum. Hocalarımız birbirinden kıymetli, her biri bir hocadan öte hayatınıza dokunan ve … Daha fazla

Ankara da Tango denince akla gelen ilk isim. Nezih ortamı teknik açıdan doyurucu ve yüksek nitelikli eğitmenleriyle dans öğrenmek isteyen her yaştan istekliye uygun eğitim merkezi. … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Shine ile 1 yıl kadar önce başladı yolculuğumuz. Meğer hayatım öncesinde ne kadar boşmuş. Hayatımda hiçbir yere bu kadar istekle gittiğimi hatırlamıyorum. Hocalarımız birbirinden kıymetli, her biri bir hocadan öte hayatınıza dokunan ve …

2023-09-20 Mert

Ankara da Tango denince akla gelen ilk isim. Nezih ortamı teknik açıdan doyurucu ve yüksek nitelikli eğitmenleriyle dans öğrenmek isteyen her yaştan istekliye uygun eğitim merkezi.

2023-10-05 Can

Dans öğrenmek isteyen gençlere şiddetle tavsiye ederim. Sizi düşündüğünüzden daha fazla dansa sevdirecekler ve profesyonel hocalardan dans yeteneklerinizi geliştireceksiniz. Harika bir deneyim yaşayacaksınız!

2023-10-10 Deniz

Shine Dans Stüdyosu ile sürekli olarak dans eğitimi almaktayım ve gerçekten profesyonel bir hocalar kadrosuyla çalışıyorlar. Yenilikçi dans teknikleri sayesinde dans yeteneklerimde büyük bir gelişme gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Selin

Shine Dans Stüdyosu'nda dans etmek harika bir deneyimdi! İyi eğitmenler, harika bir ortam ve çok dostane bir atmosfer. Şiddetle tavsiye ederim!

2023-10-20 Ali

Dans Stüdyosu, harika hocalara sahip gençlere. Nasıl dans edeceğinizi bilmeye veya dansınızı geliştirmeye çalışıyorsanız, burada eğleneceksiniz. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-25 Fatma

Bu dans stüdyosuna başlamadan önce dans yeteneğim hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Ancak, burada eğitim alırken kendimi geliştirdim. Çalışanlar harika ve her zaman yardımcı olmaya istekli. Burası benim ikinci evim gibi.

2023-10-30 Cem

Shine Dans Stüdyosu'nda yıllardır dans eğitimi alıyorum ve kendimi her seferinde gelişmiş hissediyorum. Hocalar profesyonel ve eğlenceli. Burası dans etmek için harika bir yer!

2023-11-04 Gizem

Bu dans stüdyosunu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Hocalar gerçekten yardımcı oluyor ve burada dans etmekten gerçekten keyif alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-09 Eren

Bu dans stüdyosu her açıdan mükemmel. Harika hocalar, harika bir atmosfer ve gerçekten eşsiz bir deneyim. Burada dans etmekten büyük keyif alıyorum!

2023-11-14 Hakan

Dans Stüdyosu'nda geçirdiğim zaman gerçekten harika oldu. Hocalar gerçekten profesyonel ve eğlenceli. Dans etmek için harika bir yer! Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Shine Dans Stüdyosu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?