Sezer Kirtasiye yorumlar

Sezer Kirtasiye yakın Boyluca Sokak, Gülük Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38120

  • Adres: Gülük, Boyluca Sk., 38050 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.7194538, 35.4824666

Sezer Kirtasiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sezer Kirtasiye yorumlar
2023-09-27 Ayşe

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanı, benim için harika bir deneyimdi. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunum olduğunda bana yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve uygun fiyatlıydı. Mağaza tertemizdi ve güzel dekore edilmişti. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Mustafa

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanında satın aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Fiyatlar da gayet uygun. Mağaza oldukça temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-09-27 Fatma

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanı, harika bir deneyim yaşattı bana. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverlerdi. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da gayet uygundu. Mağaza çok temiz ve güzel dekore edilmişti. Genel olarak çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Emine

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanı, benim için harika bir deneyim oldu. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ürünlerin kalitesi çok yüksekti. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Mağaza çok temiz ve düzenli bir şekilde dekore edilmişti. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-10-22 Ali

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanı, benim için beklentilerimi karşılayan bir deneyimdi. Personel yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Sadece beklemem gereken biraz zaman oldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-01 Murat

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanı, benim için harika bir deneyim oldu. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Personel de çok yardımcı oldu ve sorularımı cevapladı. Mağaza dağınık ve temiz değildi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-06 Gizem

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanı, benim için harika bir deneyim oldu. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-11-16 Şeyma

Sezer Kırtasiye Hobi dükkanı, benim için harika bir deneyim oldu. Fiyatlar uygun, personel de yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve mağaza temizdi. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sezer Kirtasiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?