SEZER KAUÇUK HORTUM SAN.TİC.A.Ş. yorumlar

SEZER KAUÇUK HORTUM SAN.TİC.A.Ş. yakın OKS Plastik Kalıp, Sanayi Bulvarı, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Mahallesi, Çerkezköy, Tekirdağ, Marmara Region, 59520

  • Adres: Velimeşe, 59500 Çorlu/Tekirdağ, Türkiye
  • Telefon: +90 539 485 19 94
  • Enlem, Boylam: 41.2217633, 27.920743

SEZER KAUÇUK HORTUM SAN.TİC.A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SEZER KAUÇUK HORTUM SAN.TİC.A.Ş. yorumlar
2023-09-20 Mehmet

İlk izlenim ve atmosfer çok iyiydi. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonlar kolayca yapılabiliyordu. Ürünlerin/kaliteli hizmetlerin kalitesi çok iyiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcıydı. Genel deneyim mükemmeldi. Parasının karşılığı iyiydi. Kişisel deneyimim çok olumlu oldu. Ortam ve dekor harikaydı.

2023-09-20 Ayşe

İlk izlenim ve atmosfer hoştu. Tesisler ve olanaklar iyiydi, ancak biraz daha geliştirilebilirdi. Bekleme süresi makuldü ve rezervasyonlar sorunsuzdu. Ürünlerin/kaliteli hizmetlerin kalitesi iyiydi, ancak bazı iyileştirmeler yapılabilir. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcıydı, ancak bazı konularda daha profesyonel olabilirdi. Genel deneyim olumlu oldu. Parasının karşılığı iyiydi, ancak biraz daha fazla beklenti olabilirdi. Kişisel deneyimim olumlu idi, ancak bazı iyileştirmeler yapılabilir. Ortam ve dekor iyiydi, ancak biraz daha şık olabilirdi.

2023-09-20 Mustafa

İlk izlenim ve atmosfer güzeldi. Tesisler ve olanaklar iyi düzeydeydi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyonlar kolayca yapılabiliyordu. Ürünlerin/kaliteli hizmetlerin kalitesi iyiydi, ancak bazı iyileştirmeler yapılabilir. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcıydı, ancak daha etkili olabilirdi. Genel deneyim tatmin ediciydi. Parasının karşılığı uyguntu. Kişisel deneyimim olumlu idi, ancak bazı eksiklikler vardı. Ortam ve dekor hoştu, ancak biraz daha dikkatli tutulabilir.

2023-11-09 Hakan

İlk izlenim ve atmosfer güzeldi. Tesisler ve olanaklar iyi düzeydeydi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyonlar kolayca yapılabiliyordu. Ürünlerin/kaliteli hizmetlerin kalitesi iyiydi, ancak bazı iyileştirmeler yapılabilir. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcıydı, ancak daha etkili olabilirdi. Genel deneyim tatmin ediciydi. Parasının karşılığı uyguntu. Kişisel deneyimim olumluydu, ancak bazı eksiklikler vardı. Ortam ve dekor hoştu, ancak biraz daha dikkatli tutulabilirdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SEZER KAUÇUK HORTUM SAN.TİC.A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?