Sevil Dolmacı Art Consultancy yorumlar

Sevil Dolmacı Art Consultancy yakın Çömezler Sokağı, Serencebey, Cihannüma Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Adres: Cihannüma, Çömezler Sokağı No: 16, 34353 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 258 95 85
  • Web sitesi: sevildolmaci.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0477376, 29.0061028

Sevil Dolmacı Art Consultancy, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sevil Dolmacı Art Consultancy yorumlar

Burayı instagram’dan takip ediyordum. Abbasağa’daki mekanı tamamen rastlantı eseri karşıma çıktı ve günümü güzelleştirdi. Bina zaten kendi başına etkileyici, içerideki sanat eserleri titizlikle seçilmiş, yerleştirme gayet rahat ve ferah. … Daha fazla

Beşiktaş Cihannüma Mahallesi Abbasağa Parkının hemen yanında Sevil Dolmacı Art Galeri. 19.YY'dan bir konak içinde yer alıyor. Konak sadece taban döşemeleri haricinde aslına uygun korunmuş ve gerçekten hem yapısı hem tavan duvar işlemeleri … Daha fazla

Ne yazık ki biz insanlar bazen bilmeden görmeden insanlar hakkında yorumlar yapıyoruz. Yorumlar da hayvan sevgisi olmadığını yazmışlar. Belli ki bu yorumları yapan fotoğraf çeken kişiler galeri sahibinin güzel bir köpeği olduğunu ve onu çok … Daha fazla

2023-09-19 Yasemin

Burayı instagram’dan takip ediyordum. Abbasağa’daki mekanı tamamen rastlantı eseri karşıma çıktı ve günümü güzelleştirdi. Bina zaten kendi başına etkileyici, içerideki sanat eserleri titizlikle seçilmiş, yerleştirme gayet rahat ve ferah.

2023-09-19 Ece

Beşiktaş Cihannüma Mahallesi Abbasağa Parkının hemen yanında Sevil Dolmacı Art Galeri. 19.YY'dan bir konak içinde yer alıyor. Konak sadece taban döşemeleri haricinde aslına uygun korunmuş ve gerçekten hem yapısı hem tavan duvar işlemeleri

2023-09-19 Ayşe

Ne yazık ki biz insanlar bazen bilmeden görmeden insanlar hakkında yorumlar yapıyoruz. Yorumlar da hayvan sevgisi olmadığını yazmışlar. Belli ki bu yorumları yapan fotoğraf çeken kişiler galeri sahibinin güzel bir köpeği olduğunu ve onu çok

2023-10-04 Kerem

17. yüzyılın sonlarına doğru Benin Krallığı'nın iflasından sonra, bu tarz kaplar Avrupa sömürgecileri arasında popüler hale geldi ve diğer Afrika toplulukları arasında yayılmaya başladı. Sanat galerisini ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-09 Emir

Muhteşem bir deneyim! Burası, sanatı seven herkes için bir zorunluluktur. Galeri sahibi çok misafirperver ve ilgili. Sanat eserleri çok çeşitli ve ilginç. Atmosfer sakin ve rahat. Yüksek kaliteli bir deneyim için şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-14 Can

Çok güzel bir mekan. İçeride sergilenen eserler gerçekten seçici bir göz tarafından seçilmiş gibi görünüyor. Yerleştirme ve dekorasyon çok iyi yapılmış. Çalışanlar da çok yardımsever ve bilgilidir. Tam bir sanat deneyimi sunuyorlar.

2023-10-19 Mert

Sanat galerisindeki deneyimim çok güzeldi. Mekan oldukça ferah ve rahattı. İçeride sergilenen eserler çok ilgi çekiciydi ve birçok farklı tarzda sanat eseri vardı. Çalışanlar da çok nazik ve yardımsever. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-24 Aslı

Buradaki sanat eserleri gerçekten etkileyici. Birçok farklı tarzda eser var ve hepsi birbirinden güzel. Galeri sahibi çok ilgili ve yardımcı oldu. Beklemek zorunda kalmadım ve iyi bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Zeynep

Sanat galerisinde geçirdiğim zamanı çok sevdim. Mekanın atmosferi sakin ve rahat. Sergilenen eserler çok güzel ve çeşitli. Personel de çok nazik ve yardımcı. Fiyatlar da makul. Tavsiye ederim!

2023-11-03 Ayşegül

Sevil Dolmacı Art Galeri, sanatseverler için harika bir yer. Sergilenen sanat eserleri çok ilginç ve etkileyiciydi. Mekanın dekorasyonu da çok iyi yapılmış. Personel de çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-08 Elif

Sanat galerisindeki deneyimim kesinlikle harikaydı. İçeride sergilenen eserler çok güzeldi ve her biri özenle seçilmiş gibi görünüyordu. Galeri sahibi çok misafirperver ve yardımsever. Beklemek zorunda kalmadım ve iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-13 Taylan

Bu sanat galerisinde geçirdiğim zaman gerçekten keyifliydi. Sergilenen eserler çok güzeldi ve her biri özenle seçilmiş gibi görünüyordu. Atmosfer sakin ve rahattı. Çalışanlar da çok yardımsever ve bilgilidir. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sevil Dolmacı Art Consultancy?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?